Beoordelingen van Cafetaria 't Frietje Ede

Recente recensies van Cafetaria 't Frietje Ede

5 sterren na 196 reviews

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Keurig verpakt Uitstekende kwaliteit

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat geweldig, snacks ook behalve dat de cheese burger de vorige keer wél perfect was en nu helaas weer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan aangegeven. Helaas oude opgewarmde friet. Slap en vet. Een teleurstelling.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en ruim voldoende. Snelle bezorging!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was zsm, en vervolgens houd dat in een uur wachten. Eten is heerlijk, niks van te zeggen, keurig verzorgd. maar als je weg moet en even snel wat wil bestellen en het duurt een uur dan geniet je niet echt meer. Zonde.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging en alles perfect warm.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste patat van Ede! Altijd snel bezorgd!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via e-mail bezorgtijd doorgekregen en het eten werd keurig op tijd bezorgd; met een glimlach. Eten was nog lekker warm en smaakte uitstekend!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is met afhalen een stuk beter dan met bezorgen. Patat was lauw/ koud bij bezorging. Tijd vanaf vertrek vd bezorger en ontvangst bestelling was meer dan een kwartier. Bezorger was wel erg vriendelijk.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet echt warm. Ook vind ik het niet kunnen dat koude saus samen met warme saus verpakt wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze (bijna wekelijkse) bestelling was weer snel bezorgd, heeeerlijke verse friet en goed heet 👍🏽😊 dus echt top snackbar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig op tijd en alles was lekker. De 'custom made' cheeseburger was helemaal perfect

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De uitjes deze keer niet goed, glazig en sterk ruikend.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en precies goed.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, klaar op vooraf aangegeven tijd en vriendelijk personeel.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat geweldig, de bami ook. voor de laatste keer een cheesburger besteld, zelfs al zet ik er met caps lock op dat er echt geen groente op moet zitten, zit het er toch op, oftewel de opmerkingen worden amper / niet gelezen.

Reactie van Cafetaria 't Frietje:Beste Wander, Zoals al vaker door u aangegeven en wij tevens hebben opgemerkt heeft u liever geen groenten op uw cheeseburger. De eerste keer dachten wij dat u bedoelde geen sla te willen omdat wij er verder geen groenten aan toevoegen. Wij lazen daarna teleurgesteld in uw recensie terug dat u nog niet tevreden was. Afgelopen week heeft u opnieuw aangegeven geen groenten te willen en na intern overleg hebben wij besloten ook de gebakken uitjes weg te laten. Helaas lezen wij nu wederom dat u niet tevreden bent, maar zijn wij in onwetendheid geslagen over dit commentaar. Wat had u precies niet gewenst in uw broodje? Wij vernemen graag uw reactie. Met vriendelijke groet, cafetaria ‘t Frietje.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de afgesproken tijd Alles goed warm Goede kwaliteit 💪

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een frikandel en hij smaakte naar een frikandel. Dus goed.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat kwam lekker warm aan! Zelfs in deze koude periode! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd, en gewoon weer perfect.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk..

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! En leuke hardwerkende mensen. Top!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat het vrijwel helemaal in papier verpakt is. Van ons hoeven er ook geen plastic bakjes onder de kroketten. De patat was heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorger en eten netjes op tijd. Eten natuurlijk heerlijk!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en mooi op tijd

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, zowel de producten als de bezorging 👍 spreken uit ervaring.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat perfect, de kipcorn was geloof ik nieuw, goed klaargemaakt maar ben er geen fan van. precies op tijd.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestelde denk ik 16:30 en volgens mij was het binnen een kwartier hier toppie hoor ! en natuurlijk het het was perfect . GR

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2e keer dat we hier friet en snacks hebben gehaald, beide keren heel goed bevallen. Royale porties, smaak is prima. Saus separaat en afgedekt met alu-folie vinden wij geweldig.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima frietjes.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker, helaas de bezorging 25 min te laat (zonder melding daarvan)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger😉😉

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enorm op tijd. patat perfect en de snacks ooit. op dit moment de beste van Ede en omstreken.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vraag mij af wat hetfrietje onder een “menu” verstaat. Voor 1 persoon een doosje met 3 stokjes (goede) saté met een gezinspak (..) frites, dat vind ik geen menu. Verder belde de bezorger beneden aan, maar gaf via de intercom niet aan wie hij was. Moest daar zelf om vragen .Ook vind ik de bezorgkosten met kosten iDEAL aan de hoge kant.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de bezorging, de kwaliteit en temperatuur van de maaltijd. Een aanrader voor eenieder.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker eten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste zaak van Ede Goede kwalitatieve Produkten (topproducten) heerlijk Vriendelijke mensen en - vriendelijke beleefde bezorgers

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snelle service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Niets op aan te merken. Perfect gewoon. Kan niet beter.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een blikje drinken gekregen als compensatie voor de iets latere levering. Heel attent, maar had niet gehoeven. Bakjes saus wat besteld was, was helaas wel vergeten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat perfect, snacks perfect, milkshake erg goed. beste van Ede

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasveel friet en was lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer friet uit oud vet...erg jammer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam na een uur pas. Eten was al te koud. Kwaliteit snacks ging nog, maar friet was glazig. Na een paar frietjes de friet weggegooid.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat, goed warm.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet zo warm meer, bij de cheeseburger zat een hard stuk in de hamburger, waarop je je tanden kan breken.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was prima op tijd. Eten was lekker zoals altijd. Zakken met friet zijn goed gevuld. Aanrader

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds weer erg goede friet en snacks!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

simpelweg perfect

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de website, op tijd geleverd en het smaakte heerlijk! Natuurlijk 5 sterren

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed wsrm en erg lekker. Aanrader!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten Ze waren op de afgesproken tijd Goede prijs kwaliteit verhouding

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, geen best begin van het jaar voor Frietje. Lauwe, slappe en bleke friet en de milkshakebeker was lek. Volgende keer beter, verwacht ik.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was behoorlijk afgekoeld. Jammer.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17:20 besteld, het kwam rond 19:30 binnen. 3 kwartier aan de telefoon gehangen en niemand nam op. Erg jammer.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse friet smaakt erg goed, temperatuur goed. Nette bezorger.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel harde patat 25 min te laat

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen lekkerdere friet dan de verse friet! Ondanks de enorme drukte proberen ze de bestelling zo goed en snel mogelijk klaar te maken! Superservice en vriendelijke bediening!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten, en ook goed warm nog!!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was redelijk, patatjes wel wat slap, ben dat hier niet gewend

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker zoals gewoonlijk. 👍

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Op tijd, lekker warm en heel goede kwaliteit.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de frites koud waren. Maar dat is logisch als je de zak helemaal open zet in de tas met 4 graden buiten temperatuur. Dit zijn we niet gewend van jullie!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima, maar wel erg veel patat. Zeer vriendelijke bezorger.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima kwaliteit patat, alleen jammer dat je niet meer altijd telefonisch kunt bestellen. Ik heb er letterlijk 5-7 minuten over gedaan om 2x een patatje + 2 snacks te bestellen. Dat verhoogt wat mij betreft niet de klantvriendelijkheid van 't Frietje, terwijl jullie voor de rest top-werk afleveren!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

accuraat, netjes , vlot en vooral heerlijk verse frieten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd mooi optijd! Top!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede friet!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bozorging lekker vlot, patat geweldig. cheeseburger was weer zonder groente waar ik er voor de 2de keer bij had gezet dat ik er geen groente op wilde. voor de rest denk ik dat het lekker is maar het verpest t voor mij, maar niet meer bestellen dan

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Precies op de afgesproken tijd klaar. En heerlijk!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Echt heerlijke verse friet! Ook erg goeie en leuke service!! Aanrader!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was geweldig zoals we gewend zijn, het was goed op tijd. bitterballen waren goed. de cheeseburger had goed kunnen zijn, maar ik had in de tekst gevraagd er geen groente bij te doen, helaas zat dat er wel bij, ik vond hem daardoor minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks was koud en het wachten duurde lang.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed! Bedankt :-)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima en mooi op tijd

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en geweldige frietjes. Altijd de juiste bestellingen, nooit fouten!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en het smaakte weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd. Niets mis mee!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vriendelijk geholpen als er nog een vraag was. En lekker.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté en burger, ook lekkere friet, alleen veel te veel! 1 zo,n grote bak is meer dan voldoende.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Ede. Super kwaliteit en zeer vriendelijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks waren wat lauw, verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snacks perfect, bezorging perfect. ben echter wel gewend dat de patat altijd perfect is, de beste van ede en omstreken, maar gister waren de patatjes vrij hard, niet vies maar ook niet erg lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate tevreden!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede bezorging

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig contact, even gebeld voor een grotere bestelling die ik online heb geplaatst. Het eten werd netjes geleverd en lekker.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super service!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere frieten, alles perfect.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet erg laat, toch zomaar een blikje cola er gratis bijgekregen. het was ook harstikke lekker

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten van hoge kwaliteit. Bestellingen zijn hier altijd compleet en warm bezorgd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, super kwaliteit en altijd vriendelijke bediening.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat, vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

absoluut een dikke 10! altijd kwaliteit patat en snacks en hele vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd thuis bezorgd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk eten. Slim om de saus voor de frites af te dekken. Gaan zeker vaker bestellen.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang 90min En vondt eten lauw

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van onze snel geleverde bestelling!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijk en lekker vlot

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle bezorging, goed geregeld

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshake in de zak in plaats van de beker En de patat was slap en niet gaar. Normaal alles oke maar zaterdag 31 oktober niet.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer 3 kwartier later de bestelling waardoor 1 persoon niet mee kon eten Het was perfect warm en heerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker warm en bezorgers even vriendelijk.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later dan was verwacht terwijl ik een uur eerder al had besteld. De jongeman die bezorgd heeft was goed en aardig. Twas de eerste keer maar ook de laatste keer dat ik laat bezorgen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje teleurgesteld over de bezorging deze keer. Om 16:00 uur besteld met verzoek te bezorgen om 18:30 uur. Om 19:05 uur werd het eten bezorgd. Kwaliteit was weer prima, maar probeer wel de gevraagde bezorgtijden te halen of schrap de mogelijkheid om deze vooraf aan te geven.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend als altijd! Op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

't Frietje is een erg mooi cafetaria met goede kwaliteit friet waar je bij elke bestelling vriendelijk wordt geholpen.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top zo als gewoonlijk en de bezorging was ook weer snel👍👍

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Friet, alles goed warm en keurig optijd. Vriendelijke bezorger👍

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed warm zoals altijd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer prima voor elkaar!! Opstond bezorgd en over heerlijke verse frites 😋😋

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker! Wel zat er in de bakjes patat veel minder dan normaal. Maar de kwaliteit is echt goed en netjes ingepakt.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel bezorgd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd bezorgd, uitermate tevreden!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en ondanks de afstand van het centrum naar de Maandereng vlakbij de Stadspoort nog echt warm.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima webshop en snelle levering. Idee: introduceer houten frietvorkjes en bestek en voeg het als service toe. Om daar ook nog € 0,05 voor te vragen komt wel erg hebberig over. Een x friet bestellen is een al een dure aangelegenheid, het moet wel leuk blijven. Ter afsluiting de kwaliteit is goed en smaakvol. Ga zo door..

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Goede portie friet Goed heet bij bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk altijd. De verse friet smaakt zoveel beter. Alles lekker warm, mooi op tijd en gebracht door een vrolijke dame. Tot de volgende x.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en snacks zijn heerlijk, maar een wachttijd van 5 kwartier vind ik erg lang. De friet was ook wat afgekoeld bij bezorging, snacks waren nog wel lekker warm.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op eten moeten wachten. Toen het er eindelijk was bleek zak met eten omgelegen had in tas. Patat lag overal, was klef en lauw. Sausjes zaten ook overal behalve op de frikandellen. Hamburger was compllet nattig, klef en lauw. Nooit meer bestellen echt nooit meer.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf bellen, vind ik makkelijker en sneller. Kwaliteit is top , ga zo door 👍🏻

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor goede prijs en goede bezorging. In tegenstelling tot andere cafetaria's in Ede Centrum is de bezorgtijd kort en het bestellen overzichtelijk. Top dus!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gehaktbal smaakte naar een bal die je in een blik koopt. Dit mag je echt niet als een gehaktbal verkopen!! De rest was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Keurig op tijd en alles ook goed geleverd. Complimenten

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top friet lekker knapperig Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima! Al hadden we wel een satekroplet ipv kroket.. ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar weken geleden bestelden wij voor de eerste keer bij jullie. We moesten toen wel lang op het eten wachten,maar het eten was erg goed, vooral de friet. Daarom bestelden we vrijdag opnieuw, ook nu moesten we ruim 5 kwartier op het en helaas was de kwaliteit nu een echt een stuk minder. De friet was slap en de snacks wat uitgedroogd. Helaas. De volgende keer maar weer gewoon afhalen bij de snackbar in de buurt.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van goede kwaliteit, nooit koud. Als het wat lang duurt met de bestelling krijg je vaak iets gratis is er bij voor het wachten. Dat maakt het altijd weer goed ;)

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Exact 100 minuten moeten wachten op de bestelling. Bij 80 minuten gebeld en kreeg een antwoordapparaat dat er niet via thuisbezorgd.nl bezorgd kon worden 🤔. Dat er enkel afgehaald kon worden en bestellingen via hun eigen site geplaatst konden worden. Aangezien we al betaald hadden opnieuw de bestelling geplaatst alleen wel met betaling ter plaatse gedaan zodat we niet dubbel betaalden. Wij er dus heengereden... net geen 3 minuten onderweg worden we gebeld dat ze met onze bestelling voor de deur staan! Wij dus direct omgekeerd, het verhaal uitgelegd en de laatste bestelling via de bezorger geannuleerd. De bezorger had voor het ongemak een extra milkshake meegenomen. Dat was zeer attent! Maar dan... de cafetaria belt en de dame aan de telefoon zeer verbolgen over het feit dat zij nu een bestelling heeft liggen die we niet komen afhalen. Ik probeer m’n verhaal te doen echter krijg na elke zin die ik met moeite kon afmaken te horen dat wat ik had vernomen op het bandje en had geïnterpret

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en heerlijke patat!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en snacks. Ik vind 't Frietje de beste snackbar in Ede. Ook vriendelijke bezorgers. Enige nadeel is dat er geen optie tot small friet is, medium is soms net wat te groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste frietjes van Ede!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten uitmuntend En bezorging uitmuntend Bezorgers heel beleefd en vriendelijk

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, wel iets te weinig voor ons twee. We bestelden 2 verse friet medium zonder saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en friet was nog heel goed. Erg lekker allemaal. jammer dat je via de website geen dubbele mayo bij je friet kan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkeren spullen en bezorging is top!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm snel geleverd alles toppie

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Alles was warm en knapperig. De bezorger was ook perfect op tijd. t Frietje kan ik aan iedereen aanraden!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas, alhoewel het eten op zich prima was, was dit de derde keer achter elkaar dat de bestelling verkeerd of niet compleet was. Eerst een broodje warm vlees werd zonder pindasaus geleverd, toen een broodje warm vlees speciaal zonder ui besteld, kreeg hem zonder ei en met een berg uien, kon meteen de prullenbak in. Nu een menu besteld, zar geen salade bij. Ik ben bang dat dit de laatste bestelling bij jullie was.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit produkten en snelle service. Als er iets mis gaat met de bestelling staan ze ook direct weer klaar om het te corrigeren. in één woord geweldig.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt super, makkelijk om te bestellen (online) en snel klaar. Super tevreden

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed maar ik vind het belachelijk dat je 0.05cent moet betalen voor een plastic vork en 0,25cent voor transactie kosten voor het betalen via iDEAL..Niet echt klantvriendelijk!!!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

voor mij is dit echt de lekkerste patat heerlijk krokant en ook de snacks zijn heerlijk Niets op aan te merken altijd keurig netjes aangeleverd zeer correcte bediening echt de beste snackbar van Ede!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke boerenfrites. Aflevering werd iets later dan gevraagd, maar dit werd prima opgelost door even een telefoontje. Top. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten en op tijd

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipburgers gegeten. Alles netjes apart ingepakt en snel bezorgd.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar aanleiding van een advertentie hebben we maar eens 2x een boerenfriet besteld. Bestellen ging snel en eenvoudig, communicatie verliep erg goed, wachttijd zeer acceptabel en toen ..... de friet. Overheerlijk, lekker gebakken ui, champignons en spekjes en dat met friet en pindasaus, we hebben heerlijk gesmuld. Voor ons voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd heerlijk eten...echte aanrader is en blijft het!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel! Patatjes nog heerlijk knapperig en heet. Aanrader!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd gewoon weet lekker.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld!! Heerlijk verse friet aanrader