Beoordelingen van Cafetaria 't Frietje Ede

Recente recensies van Cafetaria 't Frietje Ede

5 sterren na 485 reviews

, 15-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, zelfs nog wat eerder dan aangegeven werd. Eten was goed warm. We hebben lekker gegeten. Tot de volgende keer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen 10 minuten. Speciaalsaus zat gewoon lekker bij de friet in het bakje en niet in een apart bakje. Scheelt weer wat plastic afval👍🏻

, 12-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse friet en goede snacks. Alles werd snel en goed warm afgeleverd. Een aanrader als je lekkere en snelle trek hebt.

, 05-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgd dan aangegeven tijd die we in de mail kregen👍 Het eten was warm en smaakte 👍 Alles was heel netjes verpak👍 Tot de volgende keer!😃

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

simpelweg perfect, op tijd en heerlijk

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte snelle bezorging

, 30-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Ik proefde het vlees niet en het ei was zo hard dat ik gekeken heb of er hard stuk plastic tussen zat

, 24-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vlot en het smaakte top

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke vrijdag een heerlijke vette hap hier op de zaak, altijd mooi op tijd ook. Bedankt voor de goede service!

, 14-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Goede kwaliteit snacks, was nog erg warm toen het bezorgd werd. Snelle bezorging.

, 13-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal en de bezorger was tevens erg vriendelijk. Top tent !!

, 11-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren prima op tijd en het eten was lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goed warm bezorgd binnen 10 minuten na bestelling

, 30-06-2022

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de vorken bij de patat en frikadellen

, 15-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle service. Alleen jammer dat er geen raspatat is.

, 12-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

, 09-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke verse friet. Wel jammer dat je bij rechtstreeks (dus niet via thuisbezorgd.nl of uber-eats) bestellen ook bezorgkosten moet betalen.

, 07-06-2022

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2022

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij opmerkingen van de bestelling gevraagd om de friet extra lang door te bakken, zodat ze crunchy zouden worden. Helaas is dat verre van mislukt. Ik moest meer dan 5 kwartier op mijn bestelling wachten, maar heb daar begrip voor vanwege de regen. Maar de kwaliteit van de friet was echt onvoldoende (slap).

, 04-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vandaag niet de kwaliteit die we gewend zijn. De snacks waren goed (wel lauw), maar de friet was echt niet goed, slap, niet warm, alsof het al een tijd had gelegen. Qua bezorging ook minder sterren, kwartier later, maar dat kan gebeuren natuurlijk.

, 30-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was erg goed, kindermenu is op zich prima maar met de verassing onderscheid 't frietje zich niet, alles word steeds duurder zie ik maar anderen doen de verassing leuker voor dezelfde prijs

, 28-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en nog warm ook. Echt een aanrader!

, 24-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gaf aan 17.20uur, was er al om 16.50uur. Gelukkig waren we al thuis.

, 16-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is jullie beste bezorger van alle prima bezorgers! de oorlogsaus was wat waterig maar de rest , patat, snacks en milkshakes waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de lekkerste patatjes! Helaas weinig smaak aan de milkshakes. Snacks ook heerlijk Bezorging zoals altijd netjes en vriendelijk.

, 05-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beren hap was te lang gebakken en dus hard en de ui die erbij zat was zwart verbrand, Was niet smakelijk dus! Heb het maar niet opgegeten. Rest wat we hadden besteld dat ging wel.

, 04-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel en lekker

, 01-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten en supersnel

, 30-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld, mooi op tijd en behulpzaam bij aanvulling achteraf.

, 29-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de frietjes erg zacht en bijna afgekoeld Dit hebben we nog niet eerder gehad

, 27-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en op tijd

, 16-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en het smaakte ons zeer goed!

, 15-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Sommige producten wat aan de prijzige kant maar de kwaliteit is goed!

, 07-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse patat, super snel geleverd. Altijd goed hier!

, 06-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer precies zoals het moet.

, 03-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, kwaliteit erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 02-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang en de bestelling was incompleet. Uiteindelijk opgelost en het was een aardige bezorger.

, 29-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was wederom precies zoals ik het wil. jammer dat het bedrag voor gratis bezorging zo hoog is, daardoor bestellen we er geen milkshake meer bij.

, 24-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit. Heerlijk gegeten 👍🏼

, 20-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging goede kwaliteit lekker friet en de pittige bami hapjes. Zijn geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles smaakte perfect goed, helaas lijken de patat porties kleiner te worden, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles wederom perfect klaargemaakt. het is dezelfde bestelling als altijd alleen de porties waren dit keer kleiner dan normaal

, 07-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud voor die prijzen die je betaald en dan ook nog dat het niet gek is als de bezorgtijd 60 min lang duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging duurde lang. Maar jullie hadden het druk...

, 05-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon TOP!! Snelle levering, goed verpakt, goeie prijs en kwaliteit van de producten. En als het een keer mee en of tegen zit krijg je netjes een belletje van een vriendelijke medewerker. Keep up the good work!!

, 04-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al veel besteld bij jullie en meestal heel goed. Maar helaas dit keer minder. De frietjes waren slap en koud. Geen rietje bij de milkshake. De rest was prima hoor. Maar volgende keer nieuwe kans. Groetjes Marleen

, 04-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd een half uur eerder bezorgd dan werd aangegeven in de mail en het eten was weer van goede kwaliteit! Super!

, 02-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Topservice!!

, 01-03-2022

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verpakt goed op tijd lekker warm en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 24-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect, patat met mayo er al overheen was perfect. alleen rietjes milkshake vergeten, kan gebeuren

, 24-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed gesmaakt. Vriendelijke en beleefde bezorger. Vaste klant erbij!

, 19-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de hoeveelheid friet voor een grote friet wat mager

, 19-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

, 15-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top!

, 15-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hete friet en snacks. Mega snelle bezorging. Binnen 15 min was het er al, nu wonen we ook wel lekker dichtbij. Extra reden om vaker te bestellen.

, 08-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, warm en compleet bezorgd. Voor ons geen ander. Ik kan heel slecht tegen oud vet, maar hier nog nooit ziek van geworden

, 08-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, alles was in orde en de patat is de beste van Ede!

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en smaakte super

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top!

, 26-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Goede friet (en lekker veel:), vriendelijke medewerkers!

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, het eten was precies goed, top!

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed gebakken, lekker warm en eerder bezorgd dan aangegeven!

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om te bezorgen wordt gelijk vermeld de tijd 50 min kan druk zijn maar vervolgens duurde het nog eens 15 min maar hadden wel 5 e mail ontvangen daar zat ik niet op te wachten actie mensen dat wil de klant geen computerwerk.

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten is nog heerlijk warm. Smaakt goed! Nog geen slechte ervaringen gehad.

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd, warm en goed gebakken friet. Kwaliteit is goed gelijk blijvend.

, 13-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed verpakt, snel bezorgd en goed warm

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ruim 45 minuten te laat, na een telefoontje bleek dat dit kwam door een te kort aan bezorgers. Alle begrip, wel zou het fijn zijn als we op de hoogte gehouden zijn door bijv een appje of mailtje. Nu zaten er 3 kinderen al 45 minuten te wachten…en konden wij ze ook alleen maar zeggen het komt er vast zo aan.

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. We hebben besteld met zo spoedig mogelijk. Kregen een bericht dat het eten om 17.50 zou komen, om 18.45 was het eten er pas. Heb er nog achter aan gebelt. Dat vonden we niet ze heel prettig.

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam pas naar bijna 2 uur. En was omgevallen in bezorgtas.

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker beetje minder zout op frites zou verbeterpuntje zijn. Bestelling 20 min voor verwachte tijd bezorgd. Volgende keer weer

, 04-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, heerlijk en de tekst goed opgevolgd, top!

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Heel erg bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne communicatie rondom bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgd en lekker!

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer graag rietjes bij de milkshakes.

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit, en heerlijke bonus voor een paar minuutjes later, heeft mijn dag gemaakt

, 31-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer niet tevreden over de bezorging. Gescheurde zak, eten behoorlijk gehusseld, appelmoes ontbrak. Het leek of er een 'ongelukje' gebeurd was. Maar volgende keer beter, zeggen we maar ;-)

, 29-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snel👍🏻

, 13-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat heel weinig/geen smaak aan de gehaktbal. Maar de rest friet/burgers en zeker ook de kipsaté waren echt heel goed! Bezorging was geschat op 18.15 uur en werd 20 minuten later gebracht. Zal rond etenstijd altijd wel lastig zijn en voor ons verder geen probleem. Lekker gegeten en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas keer op keer een teleurstelling. Na een jaar lang elke vrijdag hier besteld te hebben is vandaag de maat vol: - Saus voorbij de friet vergeten voor de zoveelste keer, prima kan gebeuren! Maar na contact te hebben opgenomen met de cafetaria te horen krijgen dat ook hun fouten kunnen maken. Snappen wij maar naar een oplossing te vragen moesten we de friet maar zonder saus eten werd ons gezegd(met een arrogante bek). - Een waterfiets zonder sla'tje maar gewoon een bakje friet met 2 frikandellen en saus erop geflikkerd. - De ene keer krijg je wel een bakje bij je friet andere keer gewoon in een zak geflikkerd zonder bakje. - Friet is slechte kwaliteit. Bovenop gooien ze de goede grote frietjes. Onderop de kleine harde stukjes wat 2/3 van je friet is. - Drinken wordt ook vaak vergeten. - Saus vaak vergeten. - Dieptepunt is toch wel extra geld vragen voor sla en tomaat op je burger. Na een jaar lang hier onze lunch te hebben besteld en elke maand zeker 300+/- te hebben ges

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren goed gebakken en alles was nog warm bij aankomst. Het was ons niet opgevallen dat ze later waren dan gemeld en dacht dat de bezorger een verkeerde bestelling had omdat hij met cola aan kwam lopen. Dit was dus met de reden dat ze later waren. Had niet gehoeven maar wel erg attent! Ga zo door!

, 07-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere snacks, makkelijk te bestellen op een duidelijke site. Snelle levering, vriendelijke bezorger. Alleen wil ik voorstellen geen nietjes in de verpakking te gebruiken.

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrij vlot en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bezorging kwam echt te laat. Als ik om 17.30u bestel met een verOek om te leveren om 19uur, dan vin ik 19.30u echt onacceptabel. Helaas ware de bestelde frietjea ook niet echt krokant en warm meer. Jammer eerder altijd tevreden maar nu al de 2e keer niet gewelsig qua tijd en kwaliteit.

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was nog goed warm en altijd lekker

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Weer heerlijk gesmuld. Zo fijn dat jullie ook bezorgen!

, 29-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima hoor. Bezorging perfect op tijd.

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen het moment van bestellen en bezorging zat bijna 2 uur. Het mag wat langer duren op een vrijdagavond maar dit slaat alles.

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd klaar om op te halen

, 23-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel vlot en heerlijk!

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk patat en snacks. Keurig op tijd!

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede en warme friet en super goeie kipsate

, 16-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heerlijk gegeten van het frietje. De bezorger stond stipt op de aangegeven tijd voor de deur en alles was van goede kwaliteit. Lekkere warme en goud/bruin krokant gebakken frietjes en een heerlijke cheese burger. Ook zagen we met bestellen dat het minimale bedrag iets naar beneden is bijgesteld dus nu ook met zijn 2en weer wat beter haalbaar om te bestellen. Bedankt voor de goede zorgen!

, 10-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super !! Het was snel en erg lekker en bovendien super warm ! Dat is bij anderen nog wel eens anders , kortom een dikke 10

, 10-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt kwaliteit!

, 09-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede porties en lekker warm. Zeker een aanrader!

, 08-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en goed op tijd.

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn vaste klant, nu hebben we per ongeluk 2 x een bestelling gedaan op dezelfde avond.We hebben gebeld dat er 1 geannuleerd moest worden maar dat was niet mogelijk, we moesten de andere bestelling maar bij de buren afgeven. Naast dat dit natuurlijk niet klantvriendelijk is is het ook eens verspilling van voedsel. Helaas zijn jullie nu een vaste klant kwijt geraakt.

, 06-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frites en sstesaus

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel, en even vriendelijk. Echt een aanrader!

, 01-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de laatste tijd zit in elke bestelling een foutje, dit x 1x een verkeerd sausje maar het eten was er zo snel en het was zó lekker, ik blijf bij 't frietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden aangegeven om 17:00 bezorgen en het was er een half uur te vroeg, niet echt handig. Eten was wel weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gevraagd of het er om 17:45 kon zijn. Dit kon hadden ze gezegd. Echter kwam het pas om 17:55. Verder was het prima

, 28-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 27-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging perfect, patat goed, het zal wel druk zijn geweest want de 'opmerkingen' zijn niet gelezen helaas, ik kreeg de cheeseburger itt de vorige keer niet zoals gewenst

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Eten was nog goed warm!

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alle instructies worden goed opgevolgt, patat is de beste van ede en de bezorging is vlot. top!

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de patat was erg lekker!

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker maar na meerdere keren slappe friet en frikandellen speciaal die rondom in de saus drijven door lomp rijden, gooien met de zakjes (we weten niet waarom) is het nu wel de laatste keer geweest. Erg jammer en daar komt bij dat je nu dus met zijn 2en voor €20,- moet bestellen om het bezorgd te krijgen omdat ze zo de drukte willen minderen? Eigenlijk nog nooit een ondernemer dat horen zeggen maar goed dat zal aan mij liggen. Het is niet te doen en je moet dan zoveel bestellen dat je je moet overeten. Voor €20,- kun je een hoop lekker bestellen en als dan de friet en snacks ook nog eens slap, half koud en doordrenkt in de saus aankomen dan is het het niet meer waard. Wij zullen voortaan elders bestellen helaas!

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, lekkere patat en kroketten. Op tijd bezorgd. Prima.

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

friet was erg lekker, maar ik had speciaal besteld bij de frikandellen, maar daar zat niks bij.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prima bezorging

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, opmerking is opgevolgd, eten was heerlijk. 't frietje is duidelijk Ede's nummer 1!

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten,op tijd geleverd.Toppie ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden om 17.30 uur. Ruim een uur later pas kon bestelling bezorgd worden. Zijn we helemaal niet gewend. Maar in deze tijd van personeelstekort begrijpen we het wel. Dus weerhoudt ons niet om een volgende keer weer te bestellen.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan 1,5 uur! Onacceptabel. Besteld via de site en pas na betaling stond er dat het 1 uur ging duren, maar bleek dus nog langer te zijn. Bezorger was een aardige knul. Patat was nog goed heet, frikandel spec. en kaassoufflee beetje lauw. Milkshakes waren prima.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal plaats ik altijd positieve reviews, maar deze keer was het niet goed. Patat was hard, hebben meer dan de helft weggegooid en het bakje mayonaise wat bij het kipsaté menu zat zag er raar en korrelig uit. Terwijl de mayo bij de frikadel en andere friet er wel prima uitzag. Mijn partner durfde er niet van te eten en heeft eigen mayo gebruikt. Satéstokjes en frikadel waren prima. De bezorger was op tijd, en had een vrolijke vriendelijke uitstraling en wenste ons netjes smakelijk eten.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en de patat milkshakes en snacks waren allemaal simpelweg perfect

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden, lekker gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Warm en goed van smaak. Dit is zoals het moet! Top!

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere huisgemaakte verse friet en snelle bezorging

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was heerlijk en hamburger en kroket ook alleen de berenhap was te hard gebakken was jammer. anders waren het 5 sterren geweest

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer perfectie frietjes en snacks. Warm en knapperig. Minder zout zodat de frietjes knapperig blijven onderweg!!!

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse friet en snacks. Was nog heerlijk heet toen het bezorgd werd.

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed de notitie overgenomen, helaas is de oorlogsaus met uitjes simpelweg vergeten, kan een keer gebeuren

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg patat en het was nog goed warm ! Bestel zeker nog is

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel bezorgd!

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk verse patat en top levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friet en goede website bezorging op tijd. Top.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was stipt op tijd. Alles lekker warm en de friet precies knapperig genoeg.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HELEMAAL SUPERRRRRR HEERLIJKE PATAT

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet, precies op de juiste tijd bezorgd!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1) Laat de (te zwarte) uien bij een berenhap buiten de bestelling als daarom gevraagd wordt. (voorgaande bestelling) 2) Let op de opmerking van minder zout in een bestelling. Daar is een reden voor.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een trouwe klant. Haal regelmatig af omdat ik in de buurt woon. Dit keer geen zin en laten bezorgen. Helaas was e.e.a. niet goed op temperatuur. Die 'rugzakken' zijn ook niet handig, omdat dan alle sauzen naar één kant zakken, zoals bij de frikandel speciaal het geval was. Volgende keer maar weer afhalen.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en heerlijk warm afgeleverd. Echt waar voor je geld. Dank je wel voor de snelle, vriendelijke en goede service👍😃

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en snelle service!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, goed warm, alles smaakte goed. ik zou graag de optie willen hebben om naast 5 kipnuggets, er ook 8 te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks en super op tijd bezorgd! Grote complimenten

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, als het niet goed was bestel ik niets meer. Laatste beoordeling.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, goede service

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verse patat is heerlijk, de pindasaus was niet lekker helaas.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. En een heel lief berichtje van Fiene bij de bestelling ontvangen.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke en vlotte bezorging. TOP! Ga zo door!

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de patat was niet helemaal warm . Verder top

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en de bestelling was goed verzorgd ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op tijd. patat perfect, nuggets ook. milkshake was erg 'siroperig', is normaal beter, het nieuwe rietje werkt totaal niet.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote dikke friet, lekkere snacks en vrij snelle bezorging. En ook nog eens vriendelijk. Heerlijk gegeten! Bedankt!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super. Altijd top kwaliteit :) En veel sneller dan vooraf aangegeven bezorgtijd. Ook altijd fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had kipkluifjes(5×) besteld. Daar zaten 2 grote stukken bij, deze waren niet gaar van binnen. Misschien een idee om dit even bij de leverancier door te geven.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke warme bestelling!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren bij deze en onze vorige bestelling niet goed. Veel oude stukjes, grote stukken waarvan de helft heel donker en taai. Zijn wij niet gewend

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd.saus gedeelde van bakjes afgedekt met follie zodat het niet kan gaan lekken echt top! En nog super lekker ook

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te vroeg was nog niet thuis van het werk. Kwamen voor de 2e keer 3 kwartier later is te begrijpen. Maar we hadden specifiek gevraagd zonder zout zat er toch op is jammer. Maar kunnen daar verder niks aan doen we bestelden regelmatig daar maar gaan we nu niet meer doen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi binnen de tijd geleverd. Aanrader!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op de minuut op tijd én alles smaakte goed. de nuggets zijn de laatste maanden enorm verbeterd, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 25 minuten te laat maar de heerlijke friet maakt alles weer goed! Plus als je honger hebt, vergeet je het sneller weer! Aanrader om hier te bestellen! Alles is heerlijk, van hamburgers tot aan de saté!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond dat de kipfiletnuggets xl erg vet waren aan de buitenkant, hierdoor waren ze niet lekker en knapperig.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP!!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurige en vriendelijke bezorger

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, ook snel bezorgd, met 30 minuten! Top ervaring!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en was lekker, alleen jammer dat er toch een foutje is gemaakt . Bij de boerenwaterfiets waren jullie de frikandellen vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd, perfect klaargemaakt en gewoon top

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima voor elkaar

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, heel warm, intelligent ingepakt, een 10

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het eten was in alle opzichten voortreffelijk !

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel bezorgd 👍👍

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Iedereen heeft heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze kinderen vinden de mini-loempia's minder lekker dan van een andere snackbar. De frietjes van 't Frietje zijn wel de lekkerste!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer de bezorging precies op tijd... en altijd perfecte kwaliteit!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, en alles, lekker, de 'gewone' nuggets zijn enorm verbeterd en de patat is duidelijk de beste van Ede

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een half uur te laat en ingedeukte bakjes, maar het smaakte prima.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en service. Top. Alles vers en warm bezorgd op de afgesproken tijd. Dank jullie wel.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaak iets te laat maar gecompenseerd met een gratis drankje!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en SUPER snel bezorgd,binnen 10 min was het eral.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een klantvriendelijkheid! Ik had zelf een verkeerd huisnummer doorgegeven en was slecht bereikbaar. Toch werden wij heel goed geholpen en hebben we kunnen genieten van lekkere frietjes, frikandellen en kroketten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en service

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, smaakte goed, perfect

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima geregeld :)

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een ster minder omdat ik in plaats van de bestelde verse friet de gewone friet kreeg. Verder was het weer super lekker

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekker

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, erg lekker, op tijd.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Het wat nog op juiste temperatuur. Kwaliteit uitstekend! Wij bestellen het liefst hier! 👌🏻👌🏻👌🏻

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Friet van heel Ede en omstreken! Perfect gebakken en heerlijke snacks en smakelijke pindasaus!! Bezorging super snel en accuraat en de bezorger is super vriendelijk. Ga zo door toppers!!! 🍟🎉

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd en we hebben heerlijk gesmikkeld.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat. Alles volgens afspraak bezorgd en nog warm ook. Gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging perfect, snacks perfect. helaas was de patat slap, dat in tegenstelling tot wat het normaal is; normaal is dat ook perfect. dit keer slap en dus niet zo lekker

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker knappirige verse frites hoefniet te lang te wachten

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, op tijd klaar. Vriendelijke cordate afhandeling.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier regelmatig. Eten is goed verpakt en het komt dan ook steeds warm bij ons aan. Wij wonen in de Rietkampen, niet echt in de buurt dus. Ook de kwaliteit van het eten en de sauzen is erg goed. Heel erg tevreden dus!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere krokante friet, netjes verpakt ook!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles klopte en was heerlijk

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al zo'n 3 jaar exclusief mijn friet bij 't Frietje. De verse friet is top! 9/10 keer is alles naar wens: op tijd geleverd, alles nog warm en compleet, etc. Heel soms vergeten ze de rietjes voor de milkshakes (inmiddels hebben we thuis al een pak rietjes staan). Verder helemaal top!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede service en kwaliteit van de producten. Ik was een keer te laat voor mijn bestelling op te halen, de friet inmiddels bijna koud, maar dat werd geweldig opgelost er werd nieuwe friet gemaakt. Bedankt

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service, vriendelijk in de zaak even als de bezorgers! En niet te vergeten heerlijke verse friet 😊

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede produkten en service.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en goede en nette bediening Top

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, netjes bezorgd en vriendelijke bezorger

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een overheerlijke friet weer! Zoals altijd bestelling compleet en op tijd bezorgd. Bezorger was heel erg aardig.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was gewoon perfect, lekker vlot, smaakte top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed warme producten. Friet is bijzonder goed. Enige punt van aandacht is de bezorg tijd. Een uur wachten is (zeker met kids) wel heel lang. Maar jullie hebben (een andere keer) super behulpzaam gereageerd door bij een kinderfeestje extra snel te leveren. Dus we blijven zeker bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd .. en goed warm alles ..heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Friet en snacks heerlijk warm en knapperig!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Berehap was te lang gebakken

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Snelle levering, goed warm en weer echt lekker

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed zoals altijd helaas alleen de knoflooksaus vergeten bij de showarmarol wel.besteld

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was goed gebakken, krokant. Super Vlotte bezorging

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk, maar de bestelwijze (tegenwoordig alleen nog via internet en soms kan je bellen) is echt prut. Het is dat de patat en de sauzen echt superlekker zijn, anders hadden we op een gegeven moment wel overgestapt op een andere verkoper.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet en snacks zoals ze horen te zijn!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Keurig verpakt Uitstekende kwaliteit

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat geweldig, snacks ook behalve dat de cheese burger de vorige keer wél perfect was en nu helaas weer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan aangegeven. Helaas oude opgewarmde friet. Slap en vet. Een teleurstelling.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en ruim voldoende. Snelle bezorging!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was zsm, en vervolgens houd dat in een uur wachten. Eten is heerlijk, niks van te zeggen, keurig verzorgd. maar als je weg moet en even snel wat wil bestellen en het duurt een uur dan geniet je niet echt meer. Zonde.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging en alles perfect warm.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste patat van Ede! Altijd snel bezorgd!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via e-mail bezorgtijd doorgekregen en het eten werd keurig op tijd bezorgd; met een glimlach. Eten was nog lekker warm en smaakte uitstekend!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is met afhalen een stuk beter dan met bezorgen. Patat was lauw/ koud bij bezorging. Tijd vanaf vertrek vd bezorger en ontvangst bestelling was meer dan een kwartier. Bezorger was wel erg vriendelijk.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet echt warm. Ook vind ik het niet kunnen dat koude saus samen met warme saus verpakt wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze (bijna wekelijkse) bestelling was weer snel bezorgd, heeeerlijke verse friet en goed heet 👍🏽😊 dus echt top snackbar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig op tijd en alles was lekker. De 'custom made' cheeseburger was helemaal perfect

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De uitjes deze keer niet goed, glazig en sterk ruikend.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en precies goed.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, klaar op vooraf aangegeven tijd en vriendelijk personeel.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat geweldig, de bami ook. voor de laatste keer een cheesburger besteld, zelfs al zet ik er met caps lock op dat er echt geen groente op moet zitten, zit het er toch op, oftewel de opmerkingen worden amper / niet gelezen.

Reactie van Cafetaria 't Frietje:Beste Wander, Zoals al vaker door u aangegeven en wij tevens hebben opgemerkt heeft u liever geen groenten op uw cheeseburger. De eerste keer dachten wij dat u bedoelde geen sla te willen omdat wij er verder geen groenten aan toevoegen. Wij lazen daarna teleurgesteld in uw recensie terug dat u nog niet tevreden was. Afgelopen week heeft u opnieuw aangegeven geen groenten te willen en na intern overleg hebben wij besloten ook de gebakken uitjes weg te laten. Helaas lezen wij nu wederom dat u niet tevreden bent, maar zijn wij in onwetendheid geslagen over dit commentaar. Wat had u precies niet gewenst in uw broodje? Wij vernemen graag uw reactie. Met vriendelijke groet, cafetaria ‘t Frietje.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de afgesproken tijd Alles goed warm Goede kwaliteit 💪

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een frikandel en hij smaakte naar een frikandel. Dus goed.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat kwam lekker warm aan! Zelfs in deze koude periode! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd, en gewoon weer perfect.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk..

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! En leuke hardwerkende mensen. Top!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat het vrijwel helemaal in papier verpakt is. Van ons hoeven er ook geen plastic bakjes onder de kroketten. De patat was heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorger en eten netjes op tijd. Eten natuurlijk heerlijk!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en mooi op tijd

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, zowel de producten als de bezorging 👍 spreken uit ervaring.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat perfect, de kipcorn was geloof ik nieuw, goed klaargemaakt maar ben er geen fan van. precies op tijd.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestelde denk ik 16:30 en volgens mij was het binnen een kwartier hier toppie hoor ! en natuurlijk het het was perfect . GR

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2e keer dat we hier friet en snacks hebben gehaald, beide keren heel goed bevallen. Royale porties, smaak is prima. Saus separaat en afgedekt met alu-folie vinden wij geweldig.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima frietjes.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker, helaas de bezorging 25 min te laat (zonder melding daarvan)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger😉😉

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enorm op tijd. patat perfect en de snacks ooit. op dit moment de beste van Ede en omstreken.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vraag mij af wat hetfrietje onder een “menu” verstaat. Voor 1 persoon een doosje met 3 stokjes (goede) saté met een gezinspak (..) frites, dat vind ik geen menu. Verder belde de bezorger beneden aan, maar gaf via de intercom niet aan wie hij was. Moest daar zelf om vragen .Ook vind ik de bezorgkosten met kosten iDEAL aan de hoge kant.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de bezorging, de kwaliteit en temperatuur van de maaltijd. Een aanrader voor eenieder.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker eten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste zaak van Ede Goede kwalitatieve Produkten (topproducten) heerlijk Vriendelijke mensen en - vriendelijke beleefde bezorgers

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snelle service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Niets op aan te merken. Perfect gewoon. Kan niet beter.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een blikje drinken gekregen als compensatie voor de iets latere levering. Heel attent, maar had niet gehoeven. Bakjes saus wat besteld was, was helaas wel vergeten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat perfect, snacks perfect, milkshake erg goed. beste van Ede

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasveel friet en was lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer friet uit oud vet...erg jammer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam na een uur pas. Eten was al te koud. Kwaliteit snacks ging nog, maar friet was glazig. Na een paar frietjes de friet weggegooid.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat, goed warm.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet zo warm meer, bij de cheeseburger zat een hard stuk in de hamburger, waarop je je tanden kan breken.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was prima op tijd. Eten was lekker zoals altijd. Zakken met friet zijn goed gevuld. Aanrader

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds weer erg goede friet en snacks!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

simpelweg perfect

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de website, op tijd geleverd en het smaakte heerlijk! Natuurlijk 5 sterren

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed wsrm en erg lekker. Aanrader!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten Ze waren op de afgesproken tijd Goede prijs kwaliteit verhouding

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, geen best begin van het jaar voor Frietje. Lauwe, slappe en bleke friet en de milkshakebeker was lek. Volgende keer beter, verwacht ik.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was behoorlijk afgekoeld. Jammer.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17:20 besteld, het kwam rond 19:30 binnen. 3 kwartier aan de telefoon gehangen en niemand nam op. Erg jammer.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse friet smaakt erg goed, temperatuur goed. Nette bezorger.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel harde patat 25 min te laat

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen lekkerdere friet dan de verse friet! Ondanks de enorme drukte proberen ze de bestelling zo goed en snel mogelijk klaar te maken! Superservice en vriendelijke bediening!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten, en ook goed warm nog!!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was redelijk, patatjes wel wat slap, ben dat hier niet gewend

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker zoals gewoonlijk. 👍

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Op tijd, lekker warm en heel goede kwaliteit.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de frites koud waren. Maar dat is logisch als je de zak helemaal open zet in de tas met 4 graden buiten temperatuur. Dit zijn we niet gewend van jullie!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima, maar wel erg veel patat. Zeer vriendelijke bezorger.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima kwaliteit patat, alleen jammer dat je niet meer altijd telefonisch kunt bestellen. Ik heb er letterlijk 5-7 minuten over gedaan om 2x een patatje + 2 snacks te bestellen. Dat verhoogt wat mij betreft niet de klantvriendelijkheid van 't Frietje, terwijl jullie voor de rest top-werk afleveren!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

accuraat, netjes , vlot en vooral heerlijk verse frieten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd mooi optijd! Top!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede friet!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bozorging lekker vlot, patat geweldig. cheeseburger was weer zonder groente waar ik er voor de 2de keer bij had gezet dat ik er geen groente op wilde. voor de rest denk ik dat het lekker is maar het verpest t voor mij, maar niet meer bestellen dan

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Precies op de afgesproken tijd klaar. En heerlijk!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Echt heerlijke verse friet! Ook erg goeie en leuke service!! Aanrader!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was geweldig zoals we gewend zijn, het was goed op tijd. bitterballen waren goed. de cheeseburger had goed kunnen zijn, maar ik had in de tekst gevraagd er geen groente bij te doen, helaas zat dat er wel bij, ik vond hem daardoor minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks was koud en het wachten duurde lang.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed! Bedankt :-)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima en mooi op tijd

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en geweldige frietjes. Altijd de juiste bestellingen, nooit fouten!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en het smaakte weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd. Niets mis mee!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vriendelijk geholpen als er nog een vraag was. En lekker.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté en burger, ook lekkere friet, alleen veel te veel! 1 zo,n grote bak is meer dan voldoende.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Ede. Super kwaliteit en zeer vriendelijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks waren wat lauw, verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snacks perfect, bezorging perfect. ben echter wel gewend dat de patat altijd perfect is, de beste van ede en omstreken, maar gister waren de patatjes vrij hard, niet vies maar ook niet erg lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate tevreden!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede bezorging

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig contact, even gebeld voor een grotere bestelling die ik online heb geplaatst. Het eten werd netjes geleverd en lekker.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super service!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere frieten, alles perfect.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet erg laat, toch zomaar een blikje cola er gratis bijgekregen. het was ook harstikke lekker

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten van hoge kwaliteit. Bestellingen zijn hier altijd compleet en warm bezorgd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, super kwaliteit en altijd vriendelijke bediening.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat, vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

absoluut een dikke 10! altijd kwaliteit patat en snacks en hele vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd thuis bezorgd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk eten. Slim om de saus voor de frites af te dekken. Gaan zeker vaker bestellen.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang 90min En vondt eten lauw

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van onze snel geleverde bestelling!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijk en lekker vlot

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle bezorging, goed geregeld

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshake in de zak in plaats van de beker En de patat was slap en niet gaar. Normaal alles oke maar zaterdag 31 oktober niet.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer 3 kwartier later de bestelling waardoor 1 persoon niet mee kon eten Het was perfect warm en heerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker warm en bezorgers even vriendelijk.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later dan was verwacht terwijl ik een uur eerder al had besteld. De jongeman die bezorgd heeft was goed en aardig. Twas de eerste keer maar ook de laatste keer dat ik laat bezorgen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje teleurgesteld over de bezorging deze keer. Om 16:00 uur besteld met verzoek te bezorgen om 18:30 uur. Om 19:05 uur werd het eten bezorgd. Kwaliteit was weer prima, maar probeer wel de gevraagde bezorgtijden te halen of schrap de mogelijkheid om deze vooraf aan te geven.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend als altijd! Op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

't Frietje is een erg mooi cafetaria met goede kwaliteit friet waar je bij elke bestelling vriendelijk wordt geholpen.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top zo als gewoonlijk en de bezorging was ook weer snel👍👍

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Friet, alles goed warm en keurig optijd. Vriendelijke bezorger👍

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed warm zoals altijd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer prima voor elkaar!! Opstond bezorgd en over heerlijke verse frites 😋😋

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker! Wel zat er in de bakjes patat veel minder dan normaal. Maar de kwaliteit is echt goed en netjes ingepakt.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel bezorgd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd bezorgd, uitermate tevreden!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en ondanks de afstand van het centrum naar de Maandereng vlakbij de Stadspoort nog echt warm.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima webshop en snelle levering. Idee: introduceer houten frietvorkjes en bestek en voeg het als service toe. Om daar ook nog € 0,05 voor te vragen komt wel erg hebberig over. Een x friet bestellen is een al een dure aangelegenheid, het moet wel leuk blijven. Ter afsluiting de kwaliteit is goed en smaakvol. Ga zo door..

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Goede portie friet Goed heet bij bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk altijd. De verse friet smaakt zoveel beter. Alles lekker warm, mooi op tijd en gebracht door een vrolijke dame. Tot de volgende x.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en snacks zijn heerlijk, maar een wachttijd van 5 kwartier vind ik erg lang. De friet was ook wat afgekoeld bij bezorging, snacks waren nog wel lekker warm.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op eten moeten wachten. Toen het er eindelijk was bleek zak met eten omgelegen had in tas. Patat lag overal, was klef en lauw. Sausjes zaten ook overal behalve op de frikandellen. Hamburger was compllet nattig, klef en lauw. Nooit meer bestellen echt nooit meer.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf bellen, vind ik makkelijker en sneller. Kwaliteit is top , ga zo door 👍🏻

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor goede prijs en goede bezorging. In tegenstelling tot andere cafetaria's in Ede Centrum is de bezorgtijd kort en het bestellen overzichtelijk. Top dus!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gehaktbal smaakte naar een bal die je in een blik koopt. Dit mag je echt niet als een gehaktbal verkopen!! De rest was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Keurig op tijd en alles ook goed geleverd. Complimenten

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top friet lekker knapperig Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima! Al hadden we wel een satekroplet ipv kroket.. ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar weken geleden bestelden wij voor de eerste keer bij jullie. We moesten toen wel lang op het eten wachten,maar het eten was erg goed, vooral de friet. Daarom bestelden we vrijdag opnieuw, ook nu moesten we ruim 5 kwartier op het en helaas was de kwaliteit nu een echt een stuk minder. De friet was slap en de snacks wat uitgedroogd. Helaas. De volgende keer maar weer gewoon afhalen bij de snackbar in de buurt.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van goede kwaliteit, nooit koud. Als het wat lang duurt met de bestelling krijg je vaak iets gratis is er bij voor het wachten. Dat maakt het altijd weer goed ;)

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Exact 100 minuten moeten wachten op de bestelling. Bij 80 minuten gebeld en kreeg een antwoordapparaat dat er niet via thuisbezorgd.nl bezorgd kon worden 🤔. Dat er enkel afgehaald kon worden en bestellingen via hun eigen site geplaatst konden worden. Aangezien we al betaald hadden opnieuw de bestelling geplaatst alleen wel met betaling ter plaatse gedaan zodat we niet dubbel betaalden. Wij er dus heengereden... net geen 3 minuten onderweg worden we gebeld dat ze met onze bestelling voor de deur staan! Wij dus direct omgekeerd, het verhaal uitgelegd en de laatste bestelling via de bezorger geannuleerd. De bezorger had voor het ongemak een extra milkshake meegenomen. Dat was zeer attent! Maar dan... de cafetaria belt en de dame aan de telefoon zeer verbolgen over het feit dat zij nu een bestelling heeft liggen die we niet komen afhalen. Ik probeer m’n verhaal te doen echter krijg na elke zin die ik met moeite kon afmaken te horen dat wat ik had vernomen op het bandje en had geïnterpret

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en heerlijke patat!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en snacks. Ik vind 't Frietje de beste snackbar in Ede. Ook vriendelijke bezorgers. Enige nadeel is dat er geen optie tot small friet is, medium is soms net wat te groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste frietjes van Ede!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten uitmuntend En bezorging uitmuntend Bezorgers heel beleefd en vriendelijk

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, wel iets te weinig voor ons twee. We bestelden 2 verse friet medium zonder saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en friet was nog heel goed. Erg lekker allemaal. jammer dat je via de website geen dubbele mayo bij je friet kan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkeren spullen en bezorging is top!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm snel geleverd alles toppie

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Alles was warm en knapperig. De bezorger was ook perfect op tijd. t Frietje kan ik aan iedereen aanraden!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas, alhoewel het eten op zich prima was, was dit de derde keer achter elkaar dat de bestelling verkeerd of niet compleet was. Eerst een broodje warm vlees werd zonder pindasaus geleverd, toen een broodje warm vlees speciaal zonder ui besteld, kreeg hem zonder ei en met een berg uien, kon meteen de prullenbak in. Nu een menu besteld, zar geen salade bij. Ik ben bang dat dit de laatste bestelling bij jullie was.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit produkten en snelle service. Als er iets mis gaat met de bestelling staan ze ook direct weer klaar om het te corrigeren. in één woord geweldig.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt super, makkelijk om te bestellen (online) en snel klaar. Super tevreden

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed maar ik vind het belachelijk dat je 0.05cent moet betalen voor een plastic vork en 0,25cent voor transactie kosten voor het betalen via iDEAL..Niet echt klantvriendelijk!!!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

voor mij is dit echt de lekkerste patat heerlijk krokant en ook de snacks zijn heerlijk Niets op aan te merken altijd keurig netjes aangeleverd zeer correcte bediening echt de beste snackbar van Ede!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke boerenfrites. Aflevering werd iets later dan gevraagd, maar dit werd prima opgelost door even een telefoontje. Top. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten en op tijd

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipburgers gegeten. Alles netjes apart ingepakt en snel bezorgd.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar aanleiding van een advertentie hebben we maar eens 2x een boerenfriet besteld. Bestellen ging snel en eenvoudig, communicatie verliep erg goed, wachttijd zeer acceptabel en toen ..... de friet. Overheerlijk, lekker gebakken ui, champignons en spekjes en dat met friet en pindasaus, we hebben heerlijk gesmuld. Voor ons voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd heerlijk eten...echte aanrader is en blijft het!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel! Patatjes nog heerlijk knapperig en heet. Aanrader!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd gewoon weet lekker.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld!! Heerlijk verse friet aanrader