Beoordelingen van Cafetaria 't Frietje Ede

Recente recensies

5.0
Niels
vandaag
Frank
16 mei 2022

Bezorging gaf aan 17.20uur, was er al om 16.50uur. Gelukkig waren we al thuis.

Joost Wander
16 mei 2022

dit is jullie beste bezorger van alle prima bezorgers! de oorlogsaus was wat waterig maar de rest , patat, snacks en milkshakes waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 mei 2022

Altijd de lekkerste patatjes! Helaas weinig smaak aan de milkshakes. Snacks ook heerlijk Bezorging zoals altijd netjes en vriendelijk.

Samantha
5 mei 2022

De beren hap was te lang gebakken en dus hard en de ui die erbij zat was zwart verbrand, Was niet smakelijk dus! Heb het maar niet opgegeten. Rest wat we hadden besteld dat ging wel.

C
4 mei 2022

Het was snel en lekker

van Delft
1 mei 2022
AV
30 april 2022

Zoals altijd goed eten en supersnel

QB
30 april 2022

Top geregeld, mooi op tijd en behulpzaam bij aanvulling achteraf.

Hogendoorn
29 april 2022

Deze keer waren de frietjes erg zacht en bijna afgekoeld Dit hebben we nog niet eerder gehad

Herman
27 april 2022
C
20 april 2022

Het was lekker en op tijd

Celine
16 april 2022

Bestelling was er snel en het smaakte ons zeer goed!

G van Hest
15 april 2022
Andre van der Weele
10 april 2022

Weer geweldig en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijnders
8 april 2022

Altijd lekker! Sommige producten wat aan de prijzige kant maar de kwaliteit is goed!

Van de Braak
7 april 2022

Heerlijk verse patat, super snel geleverd. Altijd goed hier!

Joost Wander
6 april 2022

alles was weer precies zoals het moet.

Roos
3 april 2022

Snelle bezorging, kwaliteit erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
3 april 2022

Prima

Xamira
2 april 2022

Duurde lang en de bestelling was incompleet. Uiteindelijk opgelost en het was een aardige bezorger.

Joost Wander
29 maart 2022

alles was wederom precies zoals ik het wil. jammer dat het bedrag voor gratis bezorging zo hoog is, daardoor bestellen we er geen milkshake meer bij.

Rik
24 maart 2022

Super kwaliteit. Heerlijk gegeten 👍🏼

Henk
20 maart 2022

Snelle bezorging goede kwaliteit lekker friet en de pittige bami hapjes. Zijn geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Wander
14 maart 2022

alles smaakte perfect goed, helaas lijken de patat porties kleiner te worden, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
13 maart 2022
Joost Wander
8 maart 2022

alles wederom perfect klaargemaakt. het is dezelfde bestelling als altijd alleen de porties waren dit keer kleiner dan normaal

a v dijk
7 maart 2022

Het eten was koud voor die prijzen die je betaald en dan ook nog dat het niet gek is als de bezorgtijd 60 min lang duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
5 maart 2022

Eten was heerlijk, bezorging duurde lang. Maar jullie hadden het druk...

Tevreden klant.
5 maart 2022

Gewoon TOP!! Snelle levering, goed verpakt, goeie prijs en kwaliteit van de producten. En als het een keer mee en of tegen zit krijg je netjes een belletje van een vriendelijke medewerker. Keep up the good work!!

Marleen
4 maart 2022

Al veel besteld bij jullie en meestal heel goed. Maar helaas dit keer minder. De frietjes waren slap en koud. Geen rietje bij de milkshake. De rest was prima hoor. Maar volgende keer nieuwe kans. Groetjes Marleen

Richard
4 maart 2022

Het werd een half uur eerder bezorgd dan werd aangegeven in de mail en het eten was weer van goede kwaliteit! Super!

Visser
2 maart 2022

Topservice!!

Ralph Hulsman
1 maart 2022
Annelies
27 februari 2022

Keurig verpakt goed op tijd lekker warm en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
25 februari 2022

Perfect

Joost Wander
24 februari 2022

alles perfect, patat met mayo er al overheen was perfect. alleen rietjes milkshake vergeten, kan gebeuren

Chantal
24 februari 2022
Sander
22 februari 2022

Prima, goed gesmaakt. Vriendelijke en beleefde bezorger. Vaste klant erbij!

Peter
19 februari 2022

Ik vind de hoeveelheid friet voor een grote friet wat mager

Ed
19 februari 2022

Was prima

Angela
15 februari 2022

Was weer helemaal top!

J.
15 februari 2022

Lekkere hete friet en snacks. Mega snelle bezorging. Binnen 15 min was het er al, nu wonen we ook wel lekker dichtbij. Extra reden om vaker te bestellen.

Smit
8 februari 2022

Altijd vers, warm en compleet bezorgd. Voor ons geen ander. Ik kan heel slecht tegen oud vet, maar hier nog nooit ziek van geworden

Joost Wander
8 februari 2022

Op tijd, alles was in orde en de patat is de beste van Ede!

Uzuner
7 februari 2022

Op tijd bezorgd en smaakte super

Richard Kelderman
6 februari 2022

Lekker gegeten en prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
4 februari 2022
Angela
1 februari 2022

Was helemaal top!

Kim
26 januari 2022

Goede friet (en lekker veel:), vriendelijke medewerkers!

Agchnes
23 januari 2022
Joost Wander
18 januari 2022

op tijd, het eten was precies goed, top!

j.v.d.Berg
16 januari 2022

Het was goed gebakken, lekker warm en eerder bezorgd dan aangegeven!

Teus
15 januari 2022

Besteld om te bezorgen wordt gelijk vermeld de tijd 50 min kan druk zijn maar vervolgens duurde het nog eens 15 min maar hadden wel 5 e mail ontvangen daar zat ik niet op te wachten actie mensen dat wil de klant geen computerwerk.

Lisa
14 januari 2022

Snelle bezorging en het eten is nog heerlijk warm. Smaakt goed! Nog geen slechte ervaringen gehad.

Certicon
14 januari 2022
Richard Kelderman
14 januari 2022

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd, warm en goed gebakken friet. Kwaliteit is goed gelijk blijvend.

Esther
13 januari 2022

Alles goed verpakt, snel bezorgd en goed warm

PieTTer
9 januari 2022
Evelyn Laarhoven
9 januari 2022

De bezorging was ruim 45 minuten te laat, na een telefoontje bleek dat dit kwam door een te kort aan bezorgers. Alle begrip, wel zou het fijn zijn als we op de hoogte gehouden zijn door bijv een appje of mailtje. Nu zaten er 3 kinderen al 45 minuten te wachten…en konden wij ze ook alleen maar zeggen het komt er vast zo aan.

Jacqueline
8 januari 2022

Het eten was heel lekker. We hebben besteld met zo spoedig mogelijk. Kregen een bericht dat het eten om 17.50 zou komen, om 18.45 was het eten er pas. Heb er nog achter aan gebelt. Dat vonden we niet ze heel prettig.

Martin
8 januari 2022

Bestelling kwam pas naar bijna 2 uur. En was omgevallen in bezorgtas.

Ano
8 januari 2022
Niels
4 januari 2022
Smit
4 januari 2022

Erg lekker beetje minder zout op frites zou verbeterpuntje zijn. Bestelling 20 min voor verwachte tijd bezorgd. Volgende keer weer

anoniem
4 januari 2022

op tijd, heerlijk en de tekst goed opgevolgd, top!

Diana
3 januari 2022

Alles was perfect. Heel erg bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arja
2 januari 2021

Fijne communicatie rondom bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Haalboom
1 januari 2021

Netjes verzorgd en lekker!

Roel
1 januari 2021

Volgende keer graag rietjes bij de milkshakes.

Nicholas Kennedy
1 januari 2021

Geweldige kwaliteit, en heerlijke bonus voor een paar minuutjes later, heeft mijn dag gemaakt

j.v.d.Berg
31 december 2021

Helaas deze keer niet tevreden over de bezorging. Gescheurde zak, eten behoorlijk gehusseld, appelmoes ontbrak. Het leek of er een 'ongelukje' gebeurd was. Maar volgende keer beter, zeggen we maar ;-)

Karin
29 december 2021
Miranda
20 december 2021
Terrance
17 december 2021
Ron
13 december 2021

Top en snel👍🏻

Rene
13 december 2021

Er zat heel weinig/geen smaak aan de gehaktbal. Maar de rest friet/burgers en zeker ook de kipsaté waren echt heel goed! Bezorging was geschat op 18.15 uur en werd 20 minuten later gebracht. Zal rond etenstijd altijd wel lastig zijn en voor ons verder geen probleem. Lekker gegeten en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cyril
11 december 2021
Richard batsbak
10 december 2021

Helaas keer op keer een teleurstelling. Na een jaar lang elke vrijdag hier besteld te hebben is vandaag de maat vol: - Saus voorbij de friet vergeten voor de zoveelste keer, prima kan gebeuren! Maar na contact te hebben opgenomen met de cafetaria te horen krijgen dat ook hun fouten kunnen maken. Snappen wij maar naar een oplossing te vragen moesten we de friet maar zonder saus eten werd ons gezegd(met een arrogante bek). - Een waterfiets zonder sla'tje maar gewoon een bakje friet met 2 frikandellen en saus erop geflikkerd. - De ene keer krijg je wel een bakje bij je friet andere keer gewoon in een zak geflikkerd zonder bakje. - Friet is slechte kwaliteit. Bovenop gooien ze de goede grote frietjes. Onderop de kleine harde stukjes wat 2/3 van je friet is. - Drinken wordt ook vaak vergeten. - Saus vaak vergeten. - Dieptepunt is toch wel extra geld vragen voor sla en tomaat op je burger. Na een jaar lang hier onze lunch te hebben besteld en elke maand zeker 300+/- te hebben ges

Richard Kelderman
10 december 2021

De frietjes waren goed gebakken en alles was nog warm bij aankomst. Het was ons niet opgevallen dat ze later waren dan gemeld en dacht dat de bezorger een verkeerde bestelling had omdat hij met cola aan kwam lopen. Dit was dus met de reden dat ze later waren. Had niet gehoeven maar wel erg attent! Ga zo door!

Sonja Brinkhorst
7 december 2021

Lekkere snacks, makkelijk te bestellen op een duidelijke site. Snelle levering, vriendelijke bezorger. Alleen wil ik voorstellen geen nietjes in de verpakking te gebruiken.

Joost Wander
6 december 2021

vrij vlot en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
4 december 2021

Deze bezorging kwam echt te laat. Als ik om 17.30u bestel met een verOek om te leveren om 19uur, dan vin ik 19.30u echt onacceptabel. Helaas ware de bestelde frietjea ook niet echt krokant en warm meer. Jammer eerder altijd tevreden maar nu al de 2e keer niet gewelsig qua tijd en kwaliteit.

Jaap
3 december 2021

Was nog goed warm en altijd lekker

Certicon
3 december 2021
Gezin
30 november 2021

Super! Weer heerlijk gesmuld. Zo fijn dat jullie ook bezorgen!

MD
29 november 2021

Alles prima hoor. Bezorging perfect op tijd.

Martien van Engelenhoven
26 november 2021

Tussen het moment van bestellen en bezorging zat bijna 2 uur. Het mag wat langer duren op een vrijdagavond maar dit slaat alles.

Hans
24 november 2021

Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd klaar om op te halen

Joost Wander
23 november 2021

heel vlot en heerlijk!

Arjan
22 november 2021
Vdk
21 november 2021

Heerlijk patat en snacks. Keurig op tijd!

Mulder
19 november 2021

Super goede en warme friet en super goeie kipsate

Lisa
16 november 2021
Terrance
13 november 2021
Agchnes Kaudis
12 november 2021
Richard
11 november 2021

Vandaag heerlijk gegeten van het frietje. De bezorger stond stipt op de aangegeven tijd voor de deur en alles was van goede kwaliteit. Lekkere warme en goud/bruin krokant gebakken frietjes en een heerlijke cheese burger. Ook zagen we met bestellen dat het minimale bedrag iets naar beneden is bijgesteld dus nu ook met zijn 2en weer wat beter haalbaar om te bestellen. Bedankt voor de goede zorgen!

Thiele
10 november 2021

Helemaal super !! Het was snel en erg lekker en bovendien super warm ! Dat is bij anderen nog wel eens anders , kortom een dikke 10

Janna Berg
10 november 2021

Echt kwaliteit!

:)
9 november 2021

Lekker gegeten, goede porties en lekker warm. Zeker een aanrader!

Daisy
8 november 2021

Eten was weer heerlijk en goed op tijd.

Fam
7 november 2021

We zijn vaste klant, nu hebben we per ongeluk 2 x een bestelling gedaan op dezelfde avond.We hebben gebeld dat er 1 geannuleerd moest worden maar dat was niet mogelijk, we moesten de andere bestelling maar bij de buren afgeven. Naast dat dit natuurlijk niet klantvriendelijk is is het ook eens verspilling van voedsel. Helaas zijn jullie nu een vaste klant kwijt geraakt.

Herjan
6 november 2021
Rieky Toonen
5 november 2021

Heerlijke frites en sstesaus

René
4 november 2021

Altijd snel, en even vriendelijk. Echt een aanrader!

Joost Wander
1 november 2021

de laatste tijd zit in elke bestelling een foutje, dit x 1x een verkeerd sausje maar het eten was er zo snel en het was zó lekker, ik blijf bij 't frietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
31 oktober 2021

We hadden aangegeven om 17:00 bezorgen en het was er een half uur te vroeg, niet echt handig. Eten was wel weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agchnes
30 oktober 2021
Het maanderzand
29 oktober 2021

We hadden gevraagd of het er om 17:45 kon zijn. Dit kon hadden ze gezegd. Echter kwam het pas om 17:55. Verder was het prima

Van hest
28 oktober 2021

Zeer tevreden

A.A.
27 oktober 2021
Joost Wander
25 oktober 2021

bezorging perfect, patat goed, het zal wel druk zijn geweest want de 'opmerkingen' zijn niet gelezen helaas, ik kreeg de cheeseburger itt de vorige keer niet zoals gewenst

M
23 oktober 2021

Perfect op tijd. Eten was nog goed warm!

Certicon
22 oktober 2021
Joost Wander
19 oktober 2021

alle instructies worden goed opgevolgt, patat is de beste van ede en de bezorging is vlot. top!

Wim
17 oktober 2021
Bert
16 oktober 2021

Vooral de patat was erg lekker!

Anoniem
16 oktober 2021

We bestellen vaker maar na meerdere keren slappe friet en frikandellen speciaal die rondom in de saus drijven door lomp rijden, gooien met de zakjes (we weten niet waarom) is het nu wel de laatste keer geweest. Erg jammer en daar komt bij dat je nu dus met zijn 2en voor €20,- moet bestellen om het bezorgd te krijgen omdat ze zo de drukte willen minderen? Eigenlijk nog nooit een ondernemer dat horen zeggen maar goed dat zal aan mij liggen. Het is niet te doen en je moet dan zoveel bestellen dat je je moet overeten. Voor €20,- kun je een hoop lekker bestellen en als dan de friet en snacks ook nog eens slap, half koud en doordrenkt in de saus aankomen dan is het het niet meer waard. Wij zullen voortaan elders bestellen helaas!

Laan
9 oktober 2021

Warm, lekkere patat en kroketten. Op tijd bezorgd. Prima.

RL
8 oktober 2021
Reyger
5 oktober 2021
pascale van Dopperen
4 oktober 2021

friet was erg lekker, maar ik had speciaal besteld bij de frikandellen, maar daar zat niks bij.

Karin
3 oktober 2021
-
2 oktober 2021
Certicon
1 oktober 2021

Goede kwaliteit en prima bezorging

Peter Roke
30 september 2021
Henk
29 september 2021
Piet patat
28 september 2021
Joost Wander
28 september 2021

op tijd, opmerking is opgevolgd, eten was heerlijk. 't frietje is duidelijk Ede's nummer 1!

Joke
27 september 2021

Prima eten,op tijd geleverd.Toppie ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
22 september 2021
Reyger
22 september 2021
Klom
19 september 2021

We bestelden om 17.30 uur. Ruim een uur later pas kon bestelling bezorgd worden. Zijn we helemaal niet gewend. Maar in deze tijd van personeelstekort begrijpen we het wel. Dus weerhoudt ons niet om een volgende keer weer te bestellen.

Nathalie
18 september 2021

Bezorging duurde meer dan 1,5 uur! Onacceptabel. Besteld via de site en pas na betaling stond er dat het 1 uur ging duren, maar bleek dus nog langer te zijn. Bezorger was een aardige knul. Patat was nog goed heet, frikandel spec. en kaassoufflee beetje lauw. Milkshakes waren prima.

Sandra
18 september 2021

Normaal plaats ik altijd positieve reviews, maar deze keer was het niet goed. Patat was hard, hebben meer dan de helft weggegooid en het bakje mayonaise wat bij het kipsaté menu zat zag er raar en korrelig uit. Terwijl de mayo bij de frikadel en andere friet er wel prima uitzag. Mijn partner durfde er niet van te eten en heeft eigen mayo gebruikt. Satéstokjes en frikadel waren prima. De bezorger was op tijd, en had een vrolijke vriendelijke uitstraling en wenste ons netjes smakelijk eten.

Reyger
13 september 2021

Super snelle bezorging

Suzan
12 september 2021
wander
9 september 2021

op tijd en de patat milkshakes en snacks waren allemaal simpelweg perfect

Diana
5 september 2021
Van Hest
5 september 2021

Tevreden, lekker gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Warm en goed van smaak. Dit is zoals het moet! Top!

Suzan
28 augustus 2021
-
25 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Hans van der Linden
25 augustus 2021

Goede en lekkere huisgemaakte verse friet en snelle bezorging

Reyger
24 augustus 2021
Suzan
21 augustus 2021
Jack van de Biezen
20 augustus 2021

patat was heerlijk en hamburger en kroket ook alleen de berenhap was te hard gebakken was jammer. anders waren het 5 sterren geweest

Elsbath
19 augustus 2021

Zoals altijd weer perfectie frietjes en snacks. Warm en knapperig. Minder zout zodat de frietjes knapperig blijven onderweg!!!

Familie van Kempen
19 augustus 2021

Heerlijke verse friet en snacks. Was nog heerlijk heet toen het bezorgd werd.

wander
19 augustus 2021

Heerlijk, goed de notitie overgenomen, helaas is de oorlogsaus met uitjes simpelweg vergeten, kan een keer gebeuren

CW
14 augustus 2021
Mar
6 augustus 2021

Genoeg patat en het was nog goed warm ! Bestel zeker nog is

Monique
4 augustus 2021

Prima eten en snel bezorgd!

Aart
3 augustus 2021

Wederom lekker gegeten

Lekkerbek
1 augustus 2021

Héérlijk verse patat en top levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
31 juli 2021

Super service!

Herman
31 juli 2021

Goede friet en goede website bezorging op tijd. Top.

Henny
30 juli 2021
Jane
30 juli 2021

Bezorger was stipt op tijd. Alles lekker warm en de friet precies knapperig genoeg.

Herman Klumpenaar
30 juli 2021

HELEMAAL SUPERRRRRR HEERLIJKE PATAT

Fam. C.W.K
29 juli 2021

Heerlijke friet, precies op de juiste tijd bezorgd!

Gerard
27 juli 2021

1) Laat de (te zwarte) uien bij een berenhap buiten de bestelling als daarom gevraagd wordt. (voorgaande bestelling) 2) Let op de opmerking van minder zout in een bestelling. Daar is een reden voor.

CW
25 juli 2021
N Vonk
25 juli 2021

Het was heerlijk en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
25 juli 2021

Altijd heerlijk!!

Breun
24 juli 2021

Ben een trouwe klant. Haal regelmatig af omdat ik in de buurt woon. Dit keer geen zin en laten bezorgen. Helaas was e.e.a. niet goed op temperatuur. Die 'rugzakken' zijn ook niet handig, omdat dan alle sauzen naar één kant zakken, zoals bij de frikandel speciaal het geval was. Volgende keer maar weer afhalen.

Patrick Robben
23 juli 2021
Rob Engelen
15 juli 2021

Zeer snelle levering en heerlijk warm afgeleverd. Echt waar voor je geld. Dank je wel voor de snelle, vriendelijke en goede service👍😃

Bronson
13 juli 2021

Top kwaliteit en snelle service!

wander
12 juli 2021

op tijd, goed warm, alles smaakte goed. ik zou graag de optie willen hebben om naast 5 kipnuggets, er ook 8 te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Den Boer
10 juli 2021

Heerlijke friet en snacks en super op tijd bezorgd! Grote complimenten

Zwart
10 juli 2021

Zeer goed, als het niet goed was bestel ik niets meer. Laatste beoordeling.

Ellen
9 juli 2021

Top kwaliteit, goede service

Mariel
9 juli 2021

De verse patat is heerlijk, de pindasaus was niet lekker helaas.

Mike Maes
2 juli 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. En een heel lief berichtje van Fiene bij de bestelling ontvangen.

Van Eijk
1 juli 2021

Heerlijk eten, vriendelijke en vlotte bezorging. TOP! Ga zo door!

Ronald
29 juni 2021

Heerlijk gegeten. Alleen de patat was niet helemaal warm . Verder top

Marian Greven
29 juni 2021
Wim
18 juni 2021
H.L. Hullegien
13 juni 2021

Snelle bezorging, en de bestelling was goed verzorgd ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
13 juni 2021
wander
11 juni 2021

perfect op tijd. patat perfect, nuggets ook. milkshake was erg 'siroperig', is normaal beter, het nieuwe rietje werkt totaal niet.

Karina
8 juni 2021

Heerlijke grote dikke friet, lekkere snacks en vrij snelle bezorging. En ook nog eens vriendelijk. Heerlijk gegeten! Bedankt!

De Halte
6 juni 2021

Was super. Altijd top kwaliteit :) En veel sneller dan vooraf aangegeven bezorgtijd. Ook altijd fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Geerenstein
5 juni 2021

Ik had kipkluifjes(5×) besteld. Daar zaten 2 grote stukken bij, deze waren niet gaar van binnen. Misschien een idee om dit even bij de leverancier door te geven.

Anoniem
2 juni 2021

Snelle levering en heerlijke warme bestelling!

Maten
30 mei 2021

De frietjes waren bij deze en onze vorige bestelling niet goed. Veel oude stukjes, grote stukken waarvan de helft heel donker en taai. Zijn wij niet gewend

Bvdbrink
29 mei 2021

Netjes optijd bezorgd.saus gedeelde van bakjes afgedekt met follie zodat het niet kan gaan lekken echt top! En nog super lekker ook

Wouter
28 mei 2021

Veel te vroeg was nog niet thuis van het werk. Kwamen voor de 2e keer 3 kwartier later is te begrijpen. Maar we hadden specifiek gevraagd zonder zout zat er toch op is jammer. Maar kunnen daar verder niks aan doen we bestelden regelmatig daar maar gaan we nu niet meer doen.

Jo
25 mei 2021
Monique
24 mei 2021

Prima eten en mooi binnen de tijd geleverd. Aanrader!

wander
23 mei 2021

op de minuut op tijd én alles smaakte goed. de nuggets zijn de laatste maanden enorm verbeterd, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Beek
23 mei 2021

Helaas 25 minuten te laat maar de heerlijke friet maakt alles weer goed! Plus als je honger hebt, vergeet je het sneller weer! Aanrader om hier te bestellen! Alles is heerlijk, van hamburgers tot aan de saté!

V Geerenstein
22 mei 2021

Vond dat de kipfiletnuggets xl erg vet waren aan de buitenkant, hierdoor waren ze niet lekker en knapperig.

Boone
21 mei 2021

Altijd TOP!!

CW
20 mei 2021

keurige en vriendelijke bezorger

Martin
19 mei 2021
Olivier
18 mei 2021

Lekker gegeten, ook snel bezorgd, met 30 minuten! Top ervaring!

van Delft
16 mei 2021

Eten was er snel en was lekker, alleen jammer dat er toch een foutje is gemaakt . Bij de boerenwaterfiets waren jullie de frikandellen vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
16 mei 2021

precies op tijd, perfect klaargemaakt en gewoon top

Jacolien
16 mei 2021
Andre
14 mei 2021

Goed en snel

Maria
10 mei 2021

Zoals altijd prima voor elkaar

wander
8 mei 2021

op tijd, heel warm, intelligent ingepakt, een 10

Peter
7 mei 2021

Keurig op tijd en het eten was in alle opzichten voortreffelijk !

Hennie
4 mei 2021

Het was heerlijk en snel bezorgd 👍👍

Wim
3 mei 2021

Heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
2 mei 2021

Was weer top. Iedereen heeft heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
2 mei 2021

Onze kinderen vinden de mini-loempia's minder lekker dan van een andere snackbar. De frietjes van 't Frietje zijn wel de lekkerste!

Dirk
30 april 2021

Keer op keer de bezorging precies op tijd... en altijd perfecte kwaliteit!

wander
30 april 2021

op tijd, en alles, lekker, de 'gewone' nuggets zijn enorm verbeterd en de patat is duidelijk de beste van Ede

Ak
28 april 2021

Bijna een half uur te laat en ingedeukte bakjes, maar het smaakte prima.

Rob Engelen
27 april 2021

Goede kwaliteit en service. Top. Alles vers en warm bezorgd op de afgesproken tijd. Dank jullie wel.

Annet
27 april 2021

Prima smaak iets te laat maar gecompenseerd met een gratis drankje!

Renate
27 april 2021

Super lekker en SUPER snel bezorgd,binnen 10 min was het eral.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
26 april 2021

Wat een klantvriendelijkheid! Ik had zelf een verkeerd huisnummer doorgegeven en was slecht bereikbaar. Toch werden wij heel goed geholpen en hebben we kunnen genieten van lekkere frietjes, frikandellen en kroketten.

Bettina
26 april 2021
Ronald
26 april 2021

Prima kwaliteit en service

wander
18 april 2021

op tijd, smaakte goed, perfect

Gerard
18 april 2021

Weer prima geregeld :)

Mark
17 april 2021

Een ster minder omdat ik in plaats van de bestelde verse friet de gewone friet kreeg. Verder was het weer super lekker

Karin
17 april 2021

Precies op tijd en lekker

Peter
16 april 2021

Uitstekende kwaliteit, erg lekker, op tijd.

Sam
16 april 2021

Super snel geleverd. Het wat nog op juiste temperatuur. Kwaliteit uitstekend! Wij bestellen het liefst hier! 👌🏻👌🏻👌🏻

Jullie grootste fan
13 april 2021

Beste Friet van heel Ede en omstreken! Perfect gebakken en heerlijke snacks en smakelijke pindasaus!! Bezorging super snel en accuraat en de bezorger is super vriendelijk. Ga zo door toppers!!! 🍟🎉

Heidy
13 april 2021

Optijd geleverd en we hebben heerlijk gesmikkeld.

Ronald
12 april 2021

Heerlijke patat. Alles volgens afspraak bezorgd en nog warm ook. Gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
11 april 2021
wander
10 april 2021

bezorging perfect, snacks perfect. helaas was de patat slap, dat in tegenstelling tot wat het normaal is; normaal is dat ook perfect. dit keer slap en dus niet zo lekker

M.S
7 april 2021

lekker knappirige verse frites hoefniet te lang te wachten

Arnold Onni6
3 april 2021

Heerlijk eten, op tijd klaar. Vriendelijke cordate afhandeling.

Jolanda
2 april 2021

Bestellen hier regelmatig. Eten is goed verpakt en het komt dan ook steeds warm bij ons aan. Wij wonen in de Rietkampen, niet echt in de buurt dus. Ook de kwaliteit van het eten en de sauzen is erg goed. Heel erg tevreden dus!

Anja
2 april 2021
Angelique
1 april 2021

Super lekkere krokante friet, netjes verpakt ook!

joost wander
29 maart 2021

alles klopte en was heerlijk

Reyger
27 maart 2021
M.J.
25 maart 2021
Thomas
24 maart 2021

Ik bestel al zo'n 3 jaar exclusief mijn friet bij 't Frietje. De verse friet is top! 9/10 keer is alles naar wens: op tijd geleverd, alles nog warm en compleet, etc. Heel soms vergeten ze de rietjes voor de milkshakes (inmiddels hebben we thuis al een pak rietjes staan). Verder helemaal top!

albert
21 maart 2021

goede service en kwaliteit van de producten. Ik was een keer te laat voor mijn bestelling op te halen, de friet inmiddels bijna koud, maar dat werd geweldig opgelost er werd nieuwe friet gemaakt. Bedankt

Dida
19 maart 2021

Altijd goede service, vriendelijk in de zaak even als de bezorgers! En niet te vergeten heerlijke verse friet 😊

Henni
12 maart 2021

Goede produkten en service.

Gerard van den berg
12 maart 2021

Heerlijke patat en goede en nette bediening Top

Maten
11 maart 2021

Goede kwaliteit, netjes bezorgd en vriendelijke bezorger

Reyger
10 maart 2021

Top geregeld!!

Kay
8 maart 2021

Wat een overheerlijke friet weer! Zoals altijd bestelling compleet en op tijd bezorgd. Bezorger was heel erg aardig.

joost wander
8 maart 2021

was gewoon perfect, lekker vlot, smaakte top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
7 maart 2021

Heerlijke en goed warme producten. Friet is bijzonder goed. Enige punt van aandacht is de bezorg tijd. Een uur wachten is (zeker met kids) wel heel lang. Maar jullie hebben (een andere keer) super behulpzaam gereageerd door bij een kinderfeestje extra snel te leveren. Dus we blijven zeker bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JM Stevens
7 maart 2021

Mooi op tijd .. en goed warm alles ..heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter Nout
6 maart 2021
EM
6 maart 2021

Snelle bezorging. Friet en snacks heerlijk warm en knapperig!

Reina
6 maart 2021

Berehap was te lang gebakken

Carlien
5 maart 2021

Was weer heerlijk! Snelle levering, goed warm en weer echt lekker

Arnold
1 maart 2021

Het was zeer goed zoals altijd helaas alleen de knoflooksaus vergeten bij de showarmarol wel.besteld

ton soetendaal
28 februari 2021
Ivon
27 februari 2021
Mart
27 februari 2021

Patat was goed gebakken, krokant. Super Vlotte bezorging

Anoniem
27 februari 2021

Altijd super!!

joost en ingrid
26 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, maar de bestelwijze (tegenwoordig alleen nog via internet en soms kan je bellen) is echt prut. Het is dat de patat en de sauzen echt superlekker zijn, anders hadden we op een gegeven moment wel overgestapt op een andere verkoper.

G Bakker
26 februari 2021

Friet en snacks zoals ze horen te zijn!

Boonzaaijer
24 februari 2021
Bettina
23 februari 2021

Snelle bezorging Keurig verpakt Uitstekende kwaliteit

joost wander
23 februari 2021

patat geweldig, snacks ook behalve dat de cheese burger de vorige keer wél perfect was en nu helaas weer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ede
22 februari 2021

Bezorging was sneller dan aangegeven. Helaas oude opgewarmde friet. Slap en vet. Een teleurstelling.

Hendrikje
22 februari 2021

Eten was lekker en ruim voldoende. Snelle bezorging!

Tineke van Giesbergen
18 februari 2021

Bestelling was zsm, en vervolgens houd dat in een uur wachten. Eten is heerlijk, niks van te zeggen, keurig verzorgd. maar als je weg moet en even snel wat wil bestellen en het duurt een uur dan geniet je niet echt meer. Zonde.

Jasper
18 februari 2021

Erg snelle bezorging en alles perfect warm.

Gerjan
17 februari 2021

Beste patat van Ede! Altijd snel bezorgd!

van der Kolk
15 februari 2021

Via e-mail bezorgtijd doorgekregen en het eten werd keurig op tijd bezorgd; met een glimlach. Eten was nog lekker warm en smaakte uitstekend!

Sylvester V Ledden
15 februari 2021

Kwaliteit is met afhalen een stuk beter dan met bezorgen. Patat was lauw/ koud bij bezorging. Tijd vanaf vertrek vd bezorger en ontvangst bestelling was meer dan een kwartier. Bezorger was wel erg vriendelijk.

Ciska
14 februari 2021

De bestelling was niet echt warm. Ook vind ik het niet kunnen dat koude saus samen met warme saus verpakt wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara Wunnink
14 februari 2021

Onze (bijna wekelijkse) bestelling was weer snel bezorgd, heeeerlijke verse friet en goed heet 👍🏽😊 dus echt top snackbar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
14 februari 2021

geweldig op tijd en alles was lekker. De 'custom made' cheeseburger was helemaal perfect