Beoordelingen van Cafetaria 't Frietje Ede

Recente recensies

5.0
Ton
22 september 2021
Reyger
22 september 2021
Klom
19 september 2021

We bestelden om 17.30 uur. Ruim een uur later pas kon bestelling bezorgd worden. Zijn we helemaal niet gewend. Maar in deze tijd van personeelstekort begrijpen we het wel. Dus weerhoudt ons niet om een volgende keer weer te bestellen.

Nathalie
18 september 2021

Bezorging duurde meer dan 1,5 uur! Onacceptabel. Besteld via de site en pas na betaling stond er dat het 1 uur ging duren, maar bleek dus nog langer te zijn. Bezorger was een aardige knul. Patat was nog goed heet, frikandel spec. en kaassoufflee beetje lauw. Milkshakes waren prima.

Sandra
18 september 2021

Normaal plaats ik altijd positieve reviews, maar deze keer was het niet goed. Patat was hard, hebben meer dan de helft weggegooid en het bakje mayonaise wat bij het kipsaté menu zat zag er raar en korrelig uit. Terwijl de mayo bij de frikadel en andere friet er wel prima uitzag. Mijn partner durfde er niet van te eten en heeft eigen mayo gebruikt. Satéstokjes en frikadel waren prima. De bezorger was op tijd, en had een vrolijke vriendelijke uitstraling en wenste ons netjes smakelijk eten.

Reyger
13 september 2021

Super snelle bezorging

Suzan
12 september 2021
wander
9 september 2021

op tijd en de patat milkshakes en snacks waren allemaal simpelweg perfect

Diana
5 september 2021
Van Hest
5 september 2021

Tevreden, lekker gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Warm en goed van smaak. Dit is zoals het moet! Top!

Suzan
28 augustus 2021
-
25 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Hans van der Linden
25 augustus 2021

Goede en lekkere huisgemaakte verse friet en snelle bezorging

Reyger
24 augustus 2021
Suzan
21 augustus 2021
Jack van de Biezen
20 augustus 2021

patat was heerlijk en hamburger en kroket ook alleen de berenhap was te hard gebakken was jammer. anders waren het 5 sterren geweest

Elsbath
19 augustus 2021

Zoals altijd weer perfectie frietjes en snacks. Warm en knapperig. Minder zout zodat de frietjes knapperig blijven onderweg!!!

Familie van Kempen
19 augustus 2021

Heerlijke verse friet en snacks. Was nog heerlijk heet toen het bezorgd werd.

wander
19 augustus 2021

Heerlijk, goed de notitie overgenomen, helaas is de oorlogsaus met uitjes simpelweg vergeten, kan een keer gebeuren

CW
14 augustus 2021
Mar
6 augustus 2021

Genoeg patat en het was nog goed warm ! Bestel zeker nog is

Monique
4 augustus 2021

Prima eten en snel bezorgd!

Aart
3 augustus 2021

Wederom lekker gegeten

Lekkerbek
1 augustus 2021

Héérlijk verse patat en top levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
31 juli 2021

Super service!

Herman
31 juli 2021

Goede friet en goede website bezorging op tijd. Top.

Henny
30 juli 2021
Jane
30 juli 2021

Bezorger was stipt op tijd. Alles lekker warm en de friet precies knapperig genoeg.

Herman Klumpenaar
30 juli 2021

HELEMAAL SUPERRRRRR HEERLIJKE PATAT

Fam. C.W.K
29 juli 2021

Heerlijke friet, precies op de juiste tijd bezorgd!

Gerard
27 juli 2021

1) Laat de (te zwarte) uien bij een berenhap buiten de bestelling als daarom gevraagd wordt. (voorgaande bestelling) 2) Let op de opmerking van minder zout in een bestelling. Daar is een reden voor.

CW
25 juli 2021
N Vonk
25 juli 2021

Het was heerlijk en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
25 juli 2021

Altijd heerlijk!!

Breun
24 juli 2021

Ben een trouwe klant. Haal regelmatig af omdat ik in de buurt woon. Dit keer geen zin en laten bezorgen. Helaas was e.e.a. niet goed op temperatuur. Die 'rugzakken' zijn ook niet handig, omdat dan alle sauzen naar één kant zakken, zoals bij de frikandel speciaal het geval was. Volgende keer maar weer afhalen.

Patrick Robben
23 juli 2021
Rob Engelen
15 juli 2021

Zeer snelle levering en heerlijk warm afgeleverd. Echt waar voor je geld. Dank je wel voor de snelle, vriendelijke en goede service👍😃

Bronson
13 juli 2021

Top kwaliteit en snelle service!

wander
12 juli 2021

op tijd, goed warm, alles smaakte goed. ik zou graag de optie willen hebben om naast 5 kipnuggets, er ook 8 te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Den Boer
10 juli 2021

Heerlijke friet en snacks en super op tijd bezorgd! Grote complimenten

Zwart
10 juli 2021

Zeer goed, als het niet goed was bestel ik niets meer. Laatste beoordeling.

Ellen
9 juli 2021

Top kwaliteit, goede service

Mariel
9 juli 2021

De verse patat is heerlijk, de pindasaus was niet lekker helaas.

Mike Maes
2 juli 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. En een heel lief berichtje van Fiene bij de bestelling ontvangen.

Van Eijk
1 juli 2021

Heerlijk eten, vriendelijke en vlotte bezorging. TOP! Ga zo door!

Ronald
29 juni 2021

Heerlijk gegeten. Alleen de patat was niet helemaal warm . Verder top

Marian Greven
29 juni 2021
Wim
18 juni 2021
H.L. Hullegien
13 juni 2021

Snelle bezorging, en de bestelling was goed verzorgd ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
13 juni 2021
wander
11 juni 2021

perfect op tijd. patat perfect, nuggets ook. milkshake was erg 'siroperig', is normaal beter, het nieuwe rietje werkt totaal niet.

Karina
8 juni 2021

Heerlijke grote dikke friet, lekkere snacks en vrij snelle bezorging. En ook nog eens vriendelijk. Heerlijk gegeten! Bedankt!

De Halte
6 juni 2021

Was super. Altijd top kwaliteit :) En veel sneller dan vooraf aangegeven bezorgtijd. Ook altijd fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Geerenstein
5 juni 2021

Ik had kipkluifjes(5×) besteld. Daar zaten 2 grote stukken bij, deze waren niet gaar van binnen. Misschien een idee om dit even bij de leverancier door te geven.

Anoniem
2 juni 2021

Snelle levering en heerlijke warme bestelling!

Maten
30 mei 2021

De frietjes waren bij deze en onze vorige bestelling niet goed. Veel oude stukjes, grote stukken waarvan de helft heel donker en taai. Zijn wij niet gewend

Bvdbrink
29 mei 2021

Netjes optijd bezorgd.saus gedeelde van bakjes afgedekt met follie zodat het niet kan gaan lekken echt top! En nog super lekker ook

Wouter
28 mei 2021

Veel te vroeg was nog niet thuis van het werk. Kwamen voor de 2e keer 3 kwartier later is te begrijpen. Maar we hadden specifiek gevraagd zonder zout zat er toch op is jammer. Maar kunnen daar verder niks aan doen we bestelden regelmatig daar maar gaan we nu niet meer doen.

Jo
25 mei 2021
Monique
24 mei 2021

Prima eten en mooi binnen de tijd geleverd. Aanrader!

wander
23 mei 2021

op de minuut op tijd én alles smaakte goed. de nuggets zijn de laatste maanden enorm verbeterd, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Beek
23 mei 2021

Helaas 25 minuten te laat maar de heerlijke friet maakt alles weer goed! Plus als je honger hebt, vergeet je het sneller weer! Aanrader om hier te bestellen! Alles is heerlijk, van hamburgers tot aan de saté!

V Geerenstein
22 mei 2021

Vond dat de kipfiletnuggets xl erg vet waren aan de buitenkant, hierdoor waren ze niet lekker en knapperig.

Boone
21 mei 2021

Altijd TOP!!

CW
20 mei 2021

keurige en vriendelijke bezorger

Martin
19 mei 2021
Olivier
18 mei 2021

Lekker gegeten, ook snel bezorgd, met 30 minuten! Top ervaring!

van Delft
16 mei 2021

Eten was er snel en was lekker, alleen jammer dat er toch een foutje is gemaakt . Bij de boerenwaterfiets waren jullie de frikandellen vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
16 mei 2021

precies op tijd, perfect klaargemaakt en gewoon top

Jacolien
16 mei 2021
Andre
14 mei 2021

Goed en snel

Maria
10 mei 2021

Zoals altijd prima voor elkaar

wander
8 mei 2021

op tijd, heel warm, intelligent ingepakt, een 10

Peter
7 mei 2021

Keurig op tijd en het eten was in alle opzichten voortreffelijk !

Hennie
4 mei 2021

Het was heerlijk en snel bezorgd 👍👍

Wim
3 mei 2021

Heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
2 mei 2021

Was weer top. Iedereen heeft heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
2 mei 2021

Onze kinderen vinden de mini-loempia's minder lekker dan van een andere snackbar. De frietjes van 't Frietje zijn wel de lekkerste!

Dirk
30 april 2021

Keer op keer de bezorging precies op tijd... en altijd perfecte kwaliteit!

wander
30 april 2021

op tijd, en alles, lekker, de 'gewone' nuggets zijn enorm verbeterd en de patat is duidelijk de beste van Ede

Ak
28 april 2021

Bijna een half uur te laat en ingedeukte bakjes, maar het smaakte prima.

Rob Engelen
27 april 2021

Goede kwaliteit en service. Top. Alles vers en warm bezorgd op de afgesproken tijd. Dank jullie wel.

Annet
27 april 2021

Prima smaak iets te laat maar gecompenseerd met een gratis drankje!

Renate
27 april 2021

Super lekker en SUPER snel bezorgd,binnen 10 min was het eral.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
26 april 2021

Wat een klantvriendelijkheid! Ik had zelf een verkeerd huisnummer doorgegeven en was slecht bereikbaar. Toch werden wij heel goed geholpen en hebben we kunnen genieten van lekkere frietjes, frikandellen en kroketten.

Bettina
26 april 2021
Ronald
26 april 2021

Prima kwaliteit en service

wander
18 april 2021

op tijd, smaakte goed, perfect

Gerard
18 april 2021

Weer prima geregeld :)

Mark
17 april 2021

Een ster minder omdat ik in plaats van de bestelde verse friet de gewone friet kreeg. Verder was het weer super lekker

Karin
17 april 2021

Precies op tijd en lekker

Peter
16 april 2021

Uitstekende kwaliteit, erg lekker, op tijd.

Sam
16 april 2021

Super snel geleverd. Het wat nog op juiste temperatuur. Kwaliteit uitstekend! Wij bestellen het liefst hier! 👌🏻👌🏻👌🏻

Jullie grootste fan
13 april 2021

Beste Friet van heel Ede en omstreken! Perfect gebakken en heerlijke snacks en smakelijke pindasaus!! Bezorging super snel en accuraat en de bezorger is super vriendelijk. Ga zo door toppers!!! 🍟🎉

Heidy
13 april 2021

Optijd geleverd en we hebben heerlijk gesmikkeld.

Ronald
12 april 2021

Heerlijke patat. Alles volgens afspraak bezorgd en nog warm ook. Gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
11 april 2021
wander
10 april 2021

bezorging perfect, snacks perfect. helaas was de patat slap, dat in tegenstelling tot wat het normaal is; normaal is dat ook perfect. dit keer slap en dus niet zo lekker

M.S
7 april 2021

lekker knappirige verse frites hoefniet te lang te wachten

Arnold Onni6
3 april 2021

Heerlijk eten, op tijd klaar. Vriendelijke cordate afhandeling.

Jolanda
2 april 2021

Bestellen hier regelmatig. Eten is goed verpakt en het komt dan ook steeds warm bij ons aan. Wij wonen in de Rietkampen, niet echt in de buurt dus. Ook de kwaliteit van het eten en de sauzen is erg goed. Heel erg tevreden dus!

Anja
2 april 2021
Angelique
1 april 2021

Super lekkere krokante friet, netjes verpakt ook!

joost wander
29 maart 2021

alles klopte en was heerlijk

Reyger
27 maart 2021
M.J.
25 maart 2021
Thomas
24 maart 2021

Ik bestel al zo'n 3 jaar exclusief mijn friet bij 't Frietje. De verse friet is top! 9/10 keer is alles naar wens: op tijd geleverd, alles nog warm en compleet, etc. Heel soms vergeten ze de rietjes voor de milkshakes (inmiddels hebben we thuis al een pak rietjes staan). Verder helemaal top!

albert
21 maart 2021

goede service en kwaliteit van de producten. Ik was een keer te laat voor mijn bestelling op te halen, de friet inmiddels bijna koud, maar dat werd geweldig opgelost er werd nieuwe friet gemaakt. Bedankt

Dida
19 maart 2021

Altijd goede service, vriendelijk in de zaak even als de bezorgers! En niet te vergeten heerlijke verse friet 😊

Henni
12 maart 2021

Goede produkten en service.

Gerard van den berg
12 maart 2021

Heerlijke patat en goede en nette bediening Top

Maten
11 maart 2021

Goede kwaliteit, netjes bezorgd en vriendelijke bezorger

Reyger
10 maart 2021

Top geregeld!!

Kay
8 maart 2021

Wat een overheerlijke friet weer! Zoals altijd bestelling compleet en op tijd bezorgd. Bezorger was heel erg aardig.

joost wander
8 maart 2021

was gewoon perfect, lekker vlot, smaakte top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
7 maart 2021

Heerlijke en goed warme producten. Friet is bijzonder goed. Enige punt van aandacht is de bezorg tijd. Een uur wachten is (zeker met kids) wel heel lang. Maar jullie hebben (een andere keer) super behulpzaam gereageerd door bij een kinderfeestje extra snel te leveren. Dus we blijven zeker bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JM Stevens
7 maart 2021

Mooi op tijd .. en goed warm alles ..heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter Nout
6 maart 2021
EM
6 maart 2021

Snelle bezorging. Friet en snacks heerlijk warm en knapperig!

Reina
6 maart 2021

Berehap was te lang gebakken

Carlien
5 maart 2021

Was weer heerlijk! Snelle levering, goed warm en weer echt lekker

Arnold
1 maart 2021

Het was zeer goed zoals altijd helaas alleen de knoflooksaus vergeten bij de showarmarol wel.besteld

ton soetendaal
28 februari 2021
Ivon
27 februari 2021
Mart
27 februari 2021

Patat was goed gebakken, krokant. Super Vlotte bezorging

Anoniem
27 februari 2021

Altijd super!!

joost en ingrid
26 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, maar de bestelwijze (tegenwoordig alleen nog via internet en soms kan je bellen) is echt prut. Het is dat de patat en de sauzen echt superlekker zijn, anders hadden we op een gegeven moment wel overgestapt op een andere verkoper.

G Bakker
26 februari 2021

Friet en snacks zoals ze horen te zijn!

Boonzaaijer
24 februari 2021
Bettina
23 februari 2021

Snelle bezorging Keurig verpakt Uitstekende kwaliteit

joost wander
23 februari 2021

patat geweldig, snacks ook behalve dat de cheese burger de vorige keer wél perfect was en nu helaas weer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ede
22 februari 2021

Bezorging was sneller dan aangegeven. Helaas oude opgewarmde friet. Slap en vet. Een teleurstelling.

Hendrikje
22 februari 2021

Eten was lekker en ruim voldoende. Snelle bezorging!

Tineke van Giesbergen
18 februari 2021

Bestelling was zsm, en vervolgens houd dat in een uur wachten. Eten is heerlijk, niks van te zeggen, keurig verzorgd. maar als je weg moet en even snel wat wil bestellen en het duurt een uur dan geniet je niet echt meer. Zonde.

Jasper
18 februari 2021

Erg snelle bezorging en alles perfect warm.

Gerjan
17 februari 2021

Beste patat van Ede! Altijd snel bezorgd!

van der Kolk
15 februari 2021

Via e-mail bezorgtijd doorgekregen en het eten werd keurig op tijd bezorgd; met een glimlach. Eten was nog lekker warm en smaakte uitstekend!

Sylvester V Ledden
15 februari 2021

Kwaliteit is met afhalen een stuk beter dan met bezorgen. Patat was lauw/ koud bij bezorging. Tijd vanaf vertrek vd bezorger en ontvangst bestelling was meer dan een kwartier. Bezorger was wel erg vriendelijk.

Ciska
14 februari 2021

De bestelling was niet echt warm. Ook vind ik het niet kunnen dat koude saus samen met warme saus verpakt wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara Wunnink
14 februari 2021

Onze (bijna wekelijkse) bestelling was weer snel bezorgd, heeeerlijke verse friet en goed heet 👍🏽😊 dus echt top snackbar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
14 februari 2021

geweldig op tijd en alles was lekker. De 'custom made' cheeseburger was helemaal perfect

Henk
14 februari 2021

De uitjes deze keer niet goed, glazig en sterk ruikend.

Arend
11 februari 2021

Top

Mark
9 februari 2021
wander
9 februari 2021

heerlijk en precies goed.

Henk
6 februari 2021

Prima kwaliteit, klaar op vooraf aangegeven tijd en vriendelijk personeel.

wander
5 februari 2021

patat geweldig, de bami ook. voor de laatste keer een cheesburger besteld, zelfs al zet ik er met caps lock op dat er echt geen groente op moet zitten, zit het er toch op, oftewel de opmerkingen worden amper / niet gelezen.

Reactie van Cafetaria 't Frietje

Beste Wander, Zoals al vaker door u aangegeven en wij tevens hebben opgemerkt heeft u liever geen groenten op uw cheeseburger. De eerste keer dachten wij dat u bedoelde geen sla te willen omdat wij er verder geen groenten aan toevoegen. Wij lazen daarna teleurgesteld in uw recensie terug dat u nog niet tevreden was. Afgelopen week heeft u opnieuw aangegeven geen groenten te willen en na intern overleg hebben wij besloten ook de gebakken uitjes weg te laten. Helaas lezen wij nu wederom dat u niet tevreden bent, maar zijn wij in onwetendheid geslagen over dit commentaar. Wat had u precies niet gewenst in uw broodje? Wij vernemen graag uw reactie. Met vriendelijke groet, cafetaria ‘t Frietje.

Marjolein
4 februari 2021

Geleverd op de afgesproken tijd Alles goed warm Goede kwaliteit 💪

Marc
1 februari 2021

Het was een frikandel en hij smaakte naar een frikandel. Dus goed.

Heiwegen
1 februari 2021

De patat kwam lekker warm aan! Zelfs in deze koude periode! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
1 februari 2021

op tijd geleverd, en gewoon weer perfect.

Derk
30 januari 2021

Het was weer heerlijk..

Sandra
30 januari 2021

Superlekker! En leuke hardwerkende mensen. Top!

Maarten
30 januari 2021

Mooi dat het vrijwel helemaal in papier verpakt is. Van ons hoeven er ook geen plastic bakjes onder de kroketten. De patat was heerlijk!

Monique F
29 januari 2021

Hele vriendelijke bezorger en eten netjes op tijd. Eten natuurlijk heerlijk!!

tineke
29 januari 2021

Prima service en mooi op tijd

Gert
28 januari 2021

Altijd top, zowel de producten als de bezorging 👍 spreken uit ervaring.

wander
27 januari 2021

patat perfect, de kipcorn was geloof ik nieuw, goed klaargemaakt maar ben er geen fan van. precies op tijd.

Danny hamminga
27 januari 2021

ik bestelde denk ik 16:30 en volgens mij was het binnen een kwartier hier toppie hoor ! en natuurlijk het het was perfect . GR

Roelof
24 januari 2021

2e keer dat we hier friet en snacks hebben gehaald, beide keren heel goed bevallen. Royale porties, smaak is prima. Saus separaat en afgedekt met alu-folie vinden wij geweldig.

Ellen
23 januari 2021

Prima frietjes.

Gosé
23 januari 2021

Eten was super lekker, helaas de bezorging 25 min te laat (zonder melding daarvan)

Xander
23 januari 2021

Leuke bezorger😉😉

wander
23 januari 2021

enorm op tijd. patat perfect en de snacks ooit. op dit moment de beste van Ede en omstreken.

Werz
23 januari 2021

ik vraag mij af wat hetfrietje onder een “menu” verstaat. Voor 1 persoon een doosje met 3 stokjes (goede) saté met een gezinspak (..) frites, dat vind ik geen menu. Verder belde de bezorger beneden aan, maar gaf via de intercom niet aan wie hij was. Moest daar zelf om vragen .Ook vind ik de bezorgkosten met kosten iDEAL aan de hoge kant.

John
22 januari 2021

Wij zijn zeer tevreden over de bezorging, de kwaliteit en temperatuur van de maaltijd. Een aanrader voor eenieder.

Peter
22 januari 2021

Keurig op tijd en lekker eten.

Jurre
21 januari 2021
L. le Doux
21 januari 2021

Beste zaak van Ede Goede kwalitatieve Produkten (topproducten) heerlijk Vriendelijke mensen en - vriendelijke beleefde bezorgers

Jessica
19 januari 2021

Superlekker en snelle service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Engelen
18 januari 2021

Geweldige service, snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Niets op aan te merken. Perfect gewoon. Kan niet beter.

Robin
18 januari 2021

Een blikje drinken gekregen als compensatie voor de iets latere levering. Heel attent, maar had niet gehoeven. Bakjes saus wat besteld was, was helaas wel vergeten.

wander
18 januari 2021

patat perfect, snacks perfect, milkshake erg goed. beste van Ede

Richard van de Heisteeg
17 januari 2021

Wasveel friet en was lekker

Nl
16 januari 2021

Voor de tweede keer friet uit oud vet...erg jammer.

Jacob
15 januari 2021

Bestelling kwam na een uur pas. Eten was al te koud. Kwaliteit snacks ging nog, maar friet was glazig. Na een paar frietjes de friet weggegooid.

Janneke
15 januari 2021

Heerlijke patat, goed warm.

Tamara
13 januari 2021
Mark
12 januari 2021
E. Janssen
11 januari 2021

Het eten was niet zo warm meer, bij de cheeseburger zat een hard stuk in de hamburger, waarop je je tanden kan breken.

Kevin
10 januari 2021

Bezorger was prima op tijd. Eten was lekker zoals altijd. Zakken met friet zijn goed gevuld. Aanrader

Ldc
9 januari 2021

Als vanouds weer erg goede friet en snacks!

wander
8 januari 2021

simpelweg perfect

Emmy
6 januari 2021

Makkelijk bestellen via de website, op tijd geleverd en het smaakte heerlijk! Natuurlijk 5 sterren

Dirk
6 januari 2021
Peter
5 januari 2021

Snel geleverd, goed wsrm en erg lekker. Aanrader!!

Ferry
2 januari 2020

lekker gegeten Ze waren op de afgesproken tijd Goede prijs kwaliteit verhouding

LDC
1 januari 2020

Jammer, geen best begin van het jaar voor Frietje. Lauwe, slappe en bleke friet en de milkshakebeker was lek. Volgende keer beter, verwacht ik.

Peter
31 december 2020

Was behoorlijk afgekoeld. Jammer.

Tamara
31 december 2020
Koen
28 december 2020

We hadden om 17:20 besteld, het kwam rond 19:30 binnen. 3 kwartier aan de telefoon gehangen en niemand nam op. Erg jammer.

Margriet
28 december 2020

Verse friet smaakt erg goed, temperatuur goed. Nette bezorger.

Top
28 december 2020

Veel harde patat 25 min te laat

Tamara
24 december 2020
Jeroen
24 december 2020

Geen lekkerdere friet dan de verse friet! Ondanks de enorme drukte proberen ze de bestelling zo goed en snel mogelijk klaar te maken! Superservice en vriendelijke bediening!!

Bas Woltersom
22 december 2020

Heb weer heerlijk gegeten, en ook goed warm nog!!!

anoniem
22 december 2020
piet
21 december 2020
Monique
21 december 2020
wander
20 december 2020

eten was redelijk, patatjes wel wat slap, ben dat hier niet gewend

Jolanda
20 december 2020

Was weer super lekker zoals gewoonlijk. 👍

Hellen Pater
18 december 2020
Hardeman
17 december 2020

Super goed! Op tijd, lekker warm en heel goede kwaliteit.

Corry
17 december 2020

Jammer dat de frites koud waren. Maar dat is logisch als je de zak helemaal open zet in de tas met 4 graden buiten temperatuur. Dit zijn we niet gewend van jullie!

Erik
15 december 2020
Willem
12 december 2020

Was allemaal prima, maar wel erg veel patat. Zeer vriendelijke bezorger.

Joost Stegink
12 december 2020

Wederom prima kwaliteit patat, alleen jammer dat je niet meer altijd telefonisch kunt bestellen. Ik heb er letterlijk 5-7 minuten over gedaan om 2x een patatje + 2 snacks te bestellen. Dat verhoogt wat mij betreft niet de klantvriendelijkheid van 't Frietje, terwijl jullie voor de rest top-werk afleveren!

gerard Berg
11 december 2020

accuraat, netjes , vlot en vooral heerlijk verse frieten

JK Vloerverwarming
11 december 2020

Heerlijk eten en altijd mooi optijd! Top!

Arend
10 december 2020
Merijn
10 december 2020

Goede friet!

wander
10 december 2020

bozorging lekker vlot, patat geweldig. cheeseburger was weer zonder groente waar ik er voor de 2de keer bij had gezet dat ik er geen groente op wilde. voor de rest denk ik dat het lekker is maar het verpest t voor mij, maar niet meer bestellen dan

Top
10 december 2020
Tamara
10 december 2020
Bettina
9 december 2020

Makkelijk bestellen. Precies op de afgesproken tijd klaar. En heerlijk!!

Jorn
7 december 2020

Super! Echt heerlijke verse friet! Ook erg goeie en leuke service!! Aanrader!

wander
7 december 2020

patat was geweldig zoals we gewend zijn, het was goed op tijd. bitterballen waren goed. de cheeseburger had goed kunnen zijn, maar ik had in de tekst gevraagd er geen groente bij te doen, helaas zat dat er wel bij, ik vond hem daardoor minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
5 december 2020

Snacks was koud en het wachten duurde lang.

Nout
4 december 2020
Van Mierlo
3 december 2020
Dirk
3 december 2020

Was weer goed! Bedankt :-)

Tamara
3 december 2020
Joram
2 december 2020
Willem
1 december 2020

Smaakte prima en mooi op tijd

Funda, gemeente Ede
1 december 2020

Fantastische service en geweldige frietjes. Altijd de juiste bestellingen, nooit fouten!

wander
29 november 2020

op tijd en het smaakte weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westerink
28 november 2020

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur

Cees
27 november 2020

Super als altijd. Niets mis mee!

Bert
27 november 2020
Danielle
27 november 2020

Snel, vriendelijk geholpen als er nog een vraag was. En lekker.

Wil
25 november 2020

Heerlijke saté en burger, ook lekkere friet, alleen veel te veel! 1 zo,n grote bak is meer dan voldoende.

Storm
22 november 2020

Beste friet van Ede. Super kwaliteit en zeer vriendelijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
22 november 2020

Snacks waren wat lauw, verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
22 november 2020

snacks perfect, bezorging perfect. ben echter wel gewend dat de patat altijd perfect is, de beste van ede en omstreken, maar gister waren de patatjes vrij hard, niet vies maar ook niet erg lekker.

Erik
21 november 2020
Ruud van Embden
20 november 2020

Uitermate tevreden!!

Anoniem
20 november 2020

Lekker gegeten, goede bezorging

Job van der Horst
20 november 2020

Prettig contact, even gebeld voor een grotere bestelling die ik online heb geplaatst. Het eten werd netjes geleverd en lekker.

Tamara
18 november 2020
MR
17 november 2020

Heerlijk eten, super service!

Chris
16 november 2020

Erg lekkere frieten, alles perfect.

wander
15 november 2020

niet erg laat, toch zomaar een blikje cola er gratis bijgekregen. het was ook harstikke lekker

Leo Kok
15 november 2020
Gerrit
14 november 2020

Goed eten van hoge kwaliteit. Bestellingen zijn hier altijd compleet en warm bezorgd.

Hardeman
13 november 2020

Super service, super kwaliteit en altijd vriendelijke bediening.

ARBO centrum
11 november 2020
Laan
9 november 2020

Lekkere patat, vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hulshof
8 november 2020

absoluut een dikke 10! altijd kwaliteit patat en snacks en hele vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koek
7 november 2020

Prima eten en keurig op tijd thuis bezorgd

Arne
7 november 2020
Tjepke Gratama
7 november 2020

Snelle levering. Heerlijk eten. Slim om de saus voor de frites af te dekken. Gaan zeker vaker bestellen.

Robert
6 november 2020

Duurde erg lang 90min En vondt eten lauw

Carla
6 november 2020

Heerlijk gegeten van onze snel geleverde bestelling!

Dirk
6 november 2020
wander
4 november 2020

heeeerlijk en lekker vlot

Miranda
1 november 2020

zeer snelle bezorging, goed geregeld

Anoniem
1 november 2020

Milkshake in de zak in plaats van de beker En de patat was slap en niet gaar. Normaal alles oke maar zaterdag 31 oktober niet.

v Engelenhoven
31 oktober 2020

Helaas weer 3 kwartier later de bestelling waardoor 1 persoon niet mee kon eten Het was perfect warm en heerlijk

Van den Brink
31 oktober 2020

Altijd goed, lekker warm en bezorgers even vriendelijk.

Renate
30 oktober 2020

De bezorging was een half uur later dan was verwacht terwijl ik een uur eerder al had besteld. De jongeman die bezorgd heeft was goed en aardig. Twas de eerste keer maar ook de laatste keer dat ik laat bezorgen.

Leon de Coninck
30 oktober 2020

Beetje teleurgesteld over de bezorging deze keer. Om 16:00 uur besteld met verzoek te bezorgen om 18:30 uur. Om 19:05 uur werd het eten bezorgd. Kwaliteit was weer prima, maar probeer wel de gevraagde bezorgtijden te halen of schrap de mogelijkheid om deze vooraf aan te geven.

Sandra
30 oktober 2020

Uitstekend als altijd! Op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

C Wolbers
28 oktober 2020

't Frietje is een erg mooi cafetaria met goede kwaliteit friet waar je bij elke bestelling vriendelijk wordt geholpen.

Hester
27 oktober 2020

Het was weer top zo als gewoonlijk en de bezorging was ook weer snel👍👍

Marco heiwegen
20 oktober 2020

Lekkere Friet, alles goed warm en keurig optijd. Vriendelijke bezorger👍

Tamara
20 oktober 2020
Ineke
17 oktober 2020

Lekker en goed warm zoals altijd

Heidie
17 oktober 2020
Lucia
16 oktober 2020

Als altijd weer prima voor elkaar!! Opstond bezorgd en over heerlijke verse frites 😋😋

Mariska
16 oktober 2020

Eten is altijd lekker! Wel zat er in de bakjes patat veel minder dan normaal. Maar de kwaliteit is echt goed en netjes ingepakt.

Anoniem
16 oktober 2020

Heerlijk en supersnel bezorgd

Ruud van Embden
16 oktober 2020

Lekker en mooi op tijd bezorgd, uitermate tevreden!!

Jannie Peters
15 oktober 2020

Het was weer super lekker en ondanks de afstand van het centrum naar de Maandereng vlakbij de Stadspoort nog echt warm.

Tamara
15 oktober 2020
Heij
15 oktober 2020

Prima webshop en snelle levering. Idee: introduceer houten frietvorkjes en bestek en voeg het als service toe. Om daar ook nog € 0,05 voor te vragen komt wel erg hebberig over. Een x friet bestellen is een al een dure aangelegenheid, het moet wel leuk blijven. Ter afsluiting de kwaliteit is goed en smaakvol. Ga zo door..

Fam van B
12 oktober 2020

Prima! Goede portie friet Goed heet bij bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Ewijk
11 oktober 2020

Heerlijk altijd. De verse friet smaakt zoveel beter. Alles lekker warm, mooi op tijd en gebracht door een vrolijke dame. Tot de volgende x.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
11 oktober 2020

De friet en snacks zijn heerlijk, maar een wachttijd van 5 kwartier vind ik erg lang. De friet was ook wat afgekoeld bij bezorging, snacks waren nog wel lekker warm.

iemand die nooit meer bij jullie besteld
10 oktober 2020

2 uur op eten moeten wachten. Toen het er eindelijk was bleek zak met eten omgelegen had in tas. Patat lag overal, was klef en lauw. Sausjes zaten ook overal behalve op de frikandellen. Hamburger was compllet nattig, klef en lauw. Nooit meer bestellen echt nooit meer.

Erik
10 oktober 2020

Ik blijf bellen, vind ik makkelijker en sneller. Kwaliteit is top , ga zo door 👍🏻

Job
8 oktober 2020

Lekker eten voor goede prijs en goede bezorging. In tegenstelling tot andere cafetaria's in Ede Centrum is de bezorgtijd kort en het bestellen overzichtelijk. Top dus!

Dirk
5 oktober 2020

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berends
4 oktober 2020

De gehaktbal smaakte naar een bal die je in een blik koopt. Dit mag je echt niet als een gehaktbal verkopen!! De rest was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
2 oktober 2020
Certicon
2 oktober 2020
De smikkelbeer
2 oktober 2020

Was erg lekker! Keurig op tijd en alles ook goed geleverd. Complimenten