Beoordelingen van Cafetaria 't Frietje Ede

Recente recensies

5.0
Roelof
vandaag

Het ging even mis met onze afhaalbestelling, toen ik stond te wachten. Na een opmerking van mij over waarschijnlijk niet warme produkten bij thuiskomst werden keurig nieuwe frietjes bereid. Als gebruikelijk smaakte het ons thuis prima. Jammer van de recente prijsstijgingen, maar die zullen wel meer cafetaria's doorvoeren.

Christiaan Janssen
gisteren

Deze keer waren de frietjes erg zout en vet. De vorige keren vond ik de frietjes een stuk lekkerder

Marcrl
1 december 2022
A Vink
30 november 2022

Mooi op tijd bezorgd, en het was weer heerlijk

Wim
27 november 2022
S
27 november 2022

Heel lekker

Hans van Dijken
27 november 2022

Als Oranje, om etenstijd, voetbalt op een WK, dan kun je verwachten dat het even duurt voor het eten verschijnt. Desondanks was alles heet en vers. Gratis cola als excuus. Topservice!

Willem
25 november 2022
Elisa
23 november 2022

Top bezorging en service

Dennis
19 november 2022

Fantastico

Piet Nelemans
18 november 2022
Van de kamp
18 november 2022

Super snelle service. Lekkere patat

Sabine
9 november 2022

Vlotte, goede levering. Aardige jongen en lekker eten

Edith
4 november 2022

Friet en snacks waren top. Wachttijd een uur en een kwartier.

Sanne
3 november 2022

Ondanks dat er iemand ziek was, want dat begrijp ik, vind ik anderhalf uur wachten voor 2 frietjes en 4 snacks wel erg lang. Zeker als je er minimaal 1x per 2 weken besteld en beter gewend bent. Dat we een cola gratis kregen, is aardig, maar ik had het fijner gevonden als er contact was opgenomen dat het zo lang ging duren. Ik ben uiteindelijk te laat ergens verschenen, omdat deze bestelling zo lang duurde. Als ik dit gelijk wist voordat ik ging bestellen, had ik het niet gedaan. Ergens aangeven de volgende keer of even nabellen bijv is wel fijn

Jeffrey
29 oktober 2022

3 kroketten waren geëxplodeerd.

Kelderman
27 oktober 2022

Goed gebakken friet en alles van goeie kwaliteit.

H
26 oktober 2022

Zoals altijd op tijd bezorgd, zelfs eerder dan aangegeven tijd. Alles keurig verpakt, alles was warm en smaakte goed 👍👍👍👍

Wim
23 oktober 2022
Lynn Hendriksen
23 oktober 2022

was super lekker!

Joke
19 oktober 2022

Altijd op tijd en lekker warm.

Joost Wander
17 oktober 2022

eten perfect, snel bezorgd en goed de tekst gelezen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
10 oktober 2022

Betrouwbaar en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
8 oktober 2022

Perfect frietje, alleen pindasaus kan beter. Mag iets meer Wijko zijn

Joost
7 oktober 2022

Top team, heerlijk eten!

Dennis
5 oktober 2022

Alles is top zoals altijd

Joke
5 oktober 2022

Altijd warme verse bestelling en snel bezirgd

Elisa
1 oktober 2022
Monique
1 oktober 2022

Deksel milkshake was los, bezorger had dit zelf ook opgemerkt.

Dennis Scheer
29 september 2022

Gewoon een tien!

Marjan Reep
27 september 2022

Altijd warme maaltijd, vriendelijke bezorger, en snel.

Anoniem
27 september 2022
W van den hoeven
25 september 2022
MR
24 september 2022

Goede kwaliteit en precies op afgesproken tijdstip

Berend
23 september 2022

Prima geregeld!

h neuteboom
23 september 2022

Dit is de 3de keer dat we bestellen, de bestelling is altijd stipt op tijd, maar de friet was deze keer wat slap ten opzichte van de eerdere 2 keren.

Joke
22 september 2022

Snelle bezorging, warm en lekker gebakken

Marnix
11 september 2022

Gisteravond hebben we voor 't eerst friet besteld met een vriendin met ernstige glutenallergie. Het cafetaria bij ons in de wijk kon geen glutenvrije frietjes garanderen, daarom zijn we op zoek gegaan naar cafetaria 't Frietje. We hebben de bestelling zelf even afgehaald, iedereen heeft lekker gegeten en onze vriendin heeft nergens last van gehad. Complimenten :-)

Truideman
5 september 2022

Prima patat en andere snacks. Bezorging was snel en zeer vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
4 september 2022

Snelle bezorging en lekker warm eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
28 augustus 2022

Heerlijke frites snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
19 augustus 2022

Lekker!

H
15 augustus 2022

Keurig op tijd bezorgd, zelfs nog wat eerder dan aangegeven werd. Eten was goed warm. We hebben lekker gegeten. Tot de volgende keer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G vHest
14 augustus 2022

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emil Beumers
13 augustus 2022

Bezorgd binnen 10 minuten. Speciaalsaus zat gewoon lekker bij de friet in het bakje en niet in een apart bakje. Scheelt weer wat plastic afval👍🏻

J
12 augustus 2022
Cor
10 augustus 2022

Heerlijke verse friet en goede snacks. Alles werd snel en goed warm afgeleverd. Een aanrader als je lekkere en snelle trek hebt.

H
5 augustus 2022

Eerder bezorgd dan aangegeven tijd die we in de mail kregen👍 Het eten was warm en smaakte 👍 Alles was heel netjes verpak👍 Tot de volgende keer!😃

Joost Wander
4 augustus 2022

simpelweg perfect, op tijd en heerlijk

Lanfermeijer
4 augustus 2022

Correcte snelle bezorging

Ah
30 juli 2022

Ik proefde het vlees niet en het ei was zo hard dat ik gekeken heb of er hard stuk plastic tussen zat

joost
24 juli 2022

lekker vlot en het smaakte top

Hedy
23 juli 2022
JK Vloerverwarming
15 juli 2022

Elke vrijdag een heerlijke vette hap hier op de zaak, altijd mooi op tijd ook. Bedankt voor de goede service!

Inge
14 juli 2022

Prima! Goede kwaliteit snacks, was nog erg warm toen het bezorgd werd. Snelle bezorging.

Verwoert
13 juli 2022

Super lekker allemaal en de bezorger was tevens erg vriendelijk. Top tent !!

Siegmund
11 juli 2022

Ze waren prima op tijd en het eten was lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
10 juli 2022
Natasja van meerten
10 juli 2022

Heerlijk vers en goed warm bezorgd binnen 10 minuten na bestelling

Anoniem
30 juni 2022
Kees
24 juni 2022

We misten de vorken bij de patat en frikadellen

Marian
15 juni 2022

Erg lekker en snelle service. Alleen jammer dat er geen raspatat is.

Willem
12 juni 2022

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
11 juni 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

Cor
9 juni 2022

Snelle bezorging en heerlijke verse friet. Wel jammer dat je bij rechtstreeks (dus niet via thuisbezorgd.nl of uber-eats) bestellen ook bezorgkosten moet betalen.

K
7 juni 2022
Harriëtta Melissen
7 juni 2022
Marloes
6 juni 2022

Bij opmerkingen van de bestelling gevraagd om de friet extra lang door te bakken, zodat ze crunchy zouden worden. Helaas is dat verre van mislukt. Ik moest meer dan 5 kwartier op mijn bestelling wachten, maar heb daar begrip voor vanwege de regen. Maar de kwaliteit van de friet was echt onvoldoende (slap).

Fam de Vries
4 juni 2022

Helaas vandaag niet de kwaliteit die we gewend zijn. De snacks waren goed (wel lauw), maar de friet was echt niet goed, slap, niet warm, alsof het al een tijd had gelegen. Qua bezorging ook minder sterren, kwartier later, maar dat kan gebeuren natuurlijk.

Joost Wander
30 mei 2022

eten was erg goed, kindermenu is op zich prima maar met de verassing onderscheid 't frietje zich niet, alles word steeds duurder zie ik maar anderen doen de verassing leuker voor dezelfde prijs

Berrie Jacobsen
28 mei 2022

Op tijd en nog warm ook. Echt een aanrader!

Suzan
24 mei 2022

👍

Niels
21 mei 2022
Frank
16 mei 2022

Bezorging gaf aan 17.20uur, was er al om 16.50uur. Gelukkig waren we al thuis.

Joost Wander
16 mei 2022

dit is jullie beste bezorger van alle prima bezorgers! de oorlogsaus was wat waterig maar de rest , patat, snacks en milkshakes waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 mei 2022

Altijd de lekkerste patatjes! Helaas weinig smaak aan de milkshakes. Snacks ook heerlijk Bezorging zoals altijd netjes en vriendelijk.

Samantha
5 mei 2022

De beren hap was te lang gebakken en dus hard en de ui die erbij zat was zwart verbrand, Was niet smakelijk dus! Heb het maar niet opgegeten. Rest wat we hadden besteld dat ging wel.

C
4 mei 2022

Het was snel en lekker

van Delft
1 mei 2022
AV
30 april 2022

Zoals altijd goed eten en supersnel

QB
30 april 2022

Top geregeld, mooi op tijd en behulpzaam bij aanvulling achteraf.

Hogendoorn
29 april 2022

Deze keer waren de frietjes erg zacht en bijna afgekoeld Dit hebben we nog niet eerder gehad

Herman
27 april 2022
C
20 april 2022

Het was lekker en op tijd

Celine
16 april 2022

Bestelling was er snel en het smaakte ons zeer goed!

G van Hest
15 april 2022
Andre van der Weele
10 april 2022

Weer geweldig en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijnders
8 april 2022

Altijd lekker! Sommige producten wat aan de prijzige kant maar de kwaliteit is goed!

Van de Braak
7 april 2022

Heerlijk verse patat, super snel geleverd. Altijd goed hier!

Joost Wander
6 april 2022

alles was weer precies zoals het moet.

Roos
3 april 2022

Snelle bezorging, kwaliteit erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
3 april 2022

Prima

Xamira
2 april 2022

Duurde lang en de bestelling was incompleet. Uiteindelijk opgelost en het was een aardige bezorger.

Joost Wander
29 maart 2022

alles was wederom precies zoals ik het wil. jammer dat het bedrag voor gratis bezorging zo hoog is, daardoor bestellen we er geen milkshake meer bij.

Rik
24 maart 2022

Super kwaliteit. Heerlijk gegeten 👍🏼

Henk
20 maart 2022

Snelle bezorging goede kwaliteit lekker friet en de pittige bami hapjes. Zijn geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Wander
14 maart 2022

alles smaakte perfect goed, helaas lijken de patat porties kleiner te worden, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
13 maart 2022
Joost Wander
8 maart 2022

alles wederom perfect klaargemaakt. het is dezelfde bestelling als altijd alleen de porties waren dit keer kleiner dan normaal

a v dijk
7 maart 2022

Het eten was koud voor die prijzen die je betaald en dan ook nog dat het niet gek is als de bezorgtijd 60 min lang duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
5 maart 2022

Eten was heerlijk, bezorging duurde lang. Maar jullie hadden het druk...

Tevreden klant.
5 maart 2022

Gewoon TOP!! Snelle levering, goed verpakt, goeie prijs en kwaliteit van de producten. En als het een keer mee en of tegen zit krijg je netjes een belletje van een vriendelijke medewerker. Keep up the good work!!

Marleen
4 maart 2022

Al veel besteld bij jullie en meestal heel goed. Maar helaas dit keer minder. De frietjes waren slap en koud. Geen rietje bij de milkshake. De rest was prima hoor. Maar volgende keer nieuwe kans. Groetjes Marleen

Richard
4 maart 2022

Het werd een half uur eerder bezorgd dan werd aangegeven in de mail en het eten was weer van goede kwaliteit! Super!

Visser
2 maart 2022

Topservice!!

Ralph Hulsman
1 maart 2022
Annelies
27 februari 2022

Keurig verpakt goed op tijd lekker warm en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
25 februari 2022

Perfect

Joost Wander
24 februari 2022

alles perfect, patat met mayo er al overheen was perfect. alleen rietjes milkshake vergeten, kan gebeuren

Chantal
24 februari 2022
Sander
22 februari 2022

Prima, goed gesmaakt. Vriendelijke en beleefde bezorger. Vaste klant erbij!

Peter
19 februari 2022

Ik vind de hoeveelheid friet voor een grote friet wat mager

Ed
19 februari 2022

Was prima

Angela
15 februari 2022

Was weer helemaal top!

J.
15 februari 2022

Lekkere hete friet en snacks. Mega snelle bezorging. Binnen 15 min was het er al, nu wonen we ook wel lekker dichtbij. Extra reden om vaker te bestellen.

Smit
8 februari 2022

Altijd vers, warm en compleet bezorgd. Voor ons geen ander. Ik kan heel slecht tegen oud vet, maar hier nog nooit ziek van geworden

Joost Wander
8 februari 2022

Op tijd, alles was in orde en de patat is de beste van Ede!

Uzuner
7 februari 2022

Op tijd bezorgd en smaakte super

Richard Kelderman
6 februari 2022

Lekker gegeten en prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
4 februari 2022
Angela
1 februari 2022

Was helemaal top!

Kim
26 januari 2022

Goede friet (en lekker veel:), vriendelijke medewerkers!

Agchnes
23 januari 2022
Joost Wander
18 januari 2022

op tijd, het eten was precies goed, top!

j.v.d.Berg
16 januari 2022

Het was goed gebakken, lekker warm en eerder bezorgd dan aangegeven!

Teus
15 januari 2022

Besteld om te bezorgen wordt gelijk vermeld de tijd 50 min kan druk zijn maar vervolgens duurde het nog eens 15 min maar hadden wel 5 e mail ontvangen daar zat ik niet op te wachten actie mensen dat wil de klant geen computerwerk.

Lisa
14 januari 2022

Snelle bezorging en het eten is nog heerlijk warm. Smaakt goed! Nog geen slechte ervaringen gehad.

Certicon
14 januari 2022
Richard Kelderman
14 januari 2022

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd, warm en goed gebakken friet. Kwaliteit is goed gelijk blijvend.

Esther
13 januari 2022

Alles goed verpakt, snel bezorgd en goed warm

PieTTer
9 januari 2022
Evelyn Laarhoven
9 januari 2022

De bezorging was ruim 45 minuten te laat, na een telefoontje bleek dat dit kwam door een te kort aan bezorgers. Alle begrip, wel zou het fijn zijn als we op de hoogte gehouden zijn door bijv een appje of mailtje. Nu zaten er 3 kinderen al 45 minuten te wachten…en konden wij ze ook alleen maar zeggen het komt er vast zo aan.

Jacqueline
8 januari 2022

Het eten was heel lekker. We hebben besteld met zo spoedig mogelijk. Kregen een bericht dat het eten om 17.50 zou komen, om 18.45 was het eten er pas. Heb er nog achter aan gebelt. Dat vonden we niet ze heel prettig.

Martin
8 januari 2022

Bestelling kwam pas naar bijna 2 uur. En was omgevallen in bezorgtas.

Ano
8 januari 2022
Niels
4 januari 2022
Smit
4 januari 2022

Erg lekker beetje minder zout op frites zou verbeterpuntje zijn. Bestelling 20 min voor verwachte tijd bezorgd. Volgende keer weer

anoniem
4 januari 2022

op tijd, heerlijk en de tekst goed opgevolgd, top!

Diana
3 januari 2022

Alles was perfect. Heel erg bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arja
2 januari 2021

Fijne communicatie rondom bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Haalboom
1 januari 2021

Netjes verzorgd en lekker!

Roel
1 januari 2021

Volgende keer graag rietjes bij de milkshakes.

Nicholas Kennedy
1 januari 2021

Geweldige kwaliteit, en heerlijke bonus voor een paar minuutjes later, heeft mijn dag gemaakt

j.v.d.Berg
31 december 2021

Helaas deze keer niet tevreden over de bezorging. Gescheurde zak, eten behoorlijk gehusseld, appelmoes ontbrak. Het leek of er een 'ongelukje' gebeurd was. Maar volgende keer beter, zeggen we maar ;-)

Karin
29 december 2021
Miranda
20 december 2021
Terrance
17 december 2021
Ron
13 december 2021

Top en snel👍🏻

Rene
13 december 2021

Er zat heel weinig/geen smaak aan de gehaktbal. Maar de rest friet/burgers en zeker ook de kipsaté waren echt heel goed! Bezorging was geschat op 18.15 uur en werd 20 minuten later gebracht. Zal rond etenstijd altijd wel lastig zijn en voor ons verder geen probleem. Lekker gegeten en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cyril
11 december 2021
Richard batsbak
10 december 2021

Helaas keer op keer een teleurstelling. Na een jaar lang elke vrijdag hier besteld te hebben is vandaag de maat vol: - Saus voorbij de friet vergeten voor de zoveelste keer, prima kan gebeuren! Maar na contact te hebben opgenomen met de cafetaria te horen krijgen dat ook hun fouten kunnen maken. Snappen wij maar naar een oplossing te vragen moesten we de friet maar zonder saus eten werd ons gezegd(met een arrogante bek). - Een waterfiets zonder sla'tje maar gewoon een bakje friet met 2 frikandellen en saus erop geflikkerd. - De ene keer krijg je wel een bakje bij je friet andere keer gewoon in een zak geflikkerd zonder bakje. - Friet is slechte kwaliteit. Bovenop gooien ze de goede grote frietjes. Onderop de kleine harde stukjes wat 2/3 van je friet is. - Drinken wordt ook vaak vergeten. - Saus vaak vergeten. - Dieptepunt is toch wel extra geld vragen voor sla en tomaat op je burger. Na een jaar lang hier onze lunch te hebben besteld en elke maand zeker 300+/- te hebben ges

Richard Kelderman
10 december 2021

De frietjes waren goed gebakken en alles was nog warm bij aankomst. Het was ons niet opgevallen dat ze later waren dan gemeld en dacht dat de bezorger een verkeerde bestelling had omdat hij met cola aan kwam lopen. Dit was dus met de reden dat ze later waren. Had niet gehoeven maar wel erg attent! Ga zo door!

Sonja Brinkhorst
7 december 2021

Lekkere snacks, makkelijk te bestellen op een duidelijke site. Snelle levering, vriendelijke bezorger. Alleen wil ik voorstellen geen nietjes in de verpakking te gebruiken.

Joost Wander
6 december 2021

vrij vlot en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
4 december 2021

Deze bezorging kwam echt te laat. Als ik om 17.30u bestel met een verOek om te leveren om 19uur, dan vin ik 19.30u echt onacceptabel. Helaas ware de bestelde frietjea ook niet echt krokant en warm meer. Jammer eerder altijd tevreden maar nu al de 2e keer niet gewelsig qua tijd en kwaliteit.

Jaap
3 december 2021

Was nog goed warm en altijd lekker

Certicon
3 december 2021
Gezin
30 november 2021

Super! Weer heerlijk gesmuld. Zo fijn dat jullie ook bezorgen!

MD
29 november 2021

Alles prima hoor. Bezorging perfect op tijd.

Martien van Engelenhoven
26 november 2021

Tussen het moment van bestellen en bezorging zat bijna 2 uur. Het mag wat langer duren op een vrijdagavond maar dit slaat alles.

Hans
24 november 2021

Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd klaar om op te halen

Joost Wander
23 november 2021

heel vlot en heerlijk!

Arjan
22 november 2021
Vdk
21 november 2021

Heerlijk patat en snacks. Keurig op tijd!

Mulder
19 november 2021

Super goede en warme friet en super goeie kipsate

Lisa
16 november 2021
Terrance
13 november 2021
Agchnes Kaudis
12 november 2021
Richard
11 november 2021

Vandaag heerlijk gegeten van het frietje. De bezorger stond stipt op de aangegeven tijd voor de deur en alles was van goede kwaliteit. Lekkere warme en goud/bruin krokant gebakken frietjes en een heerlijke cheese burger. Ook zagen we met bestellen dat het minimale bedrag iets naar beneden is bijgesteld dus nu ook met zijn 2en weer wat beter haalbaar om te bestellen. Bedankt voor de goede zorgen!

Thiele
10 november 2021

Helemaal super !! Het was snel en erg lekker en bovendien super warm ! Dat is bij anderen nog wel eens anders , kortom een dikke 10

Janna Berg
10 november 2021

Echt kwaliteit!

:)
9 november 2021

Lekker gegeten, goede porties en lekker warm. Zeker een aanrader!

Daisy
8 november 2021

Eten was weer heerlijk en goed op tijd.

Fam
7 november 2021

We zijn vaste klant, nu hebben we per ongeluk 2 x een bestelling gedaan op dezelfde avond.We hebben gebeld dat er 1 geannuleerd moest worden maar dat was niet mogelijk, we moesten de andere bestelling maar bij de buren afgeven. Naast dat dit natuurlijk niet klantvriendelijk is is het ook eens verspilling van voedsel. Helaas zijn jullie nu een vaste klant kwijt geraakt.

Herjan
6 november 2021
Rieky Toonen
5 november 2021

Heerlijke frites en sstesaus

René
4 november 2021

Altijd snel, en even vriendelijk. Echt een aanrader!

Joost Wander
1 november 2021

de laatste tijd zit in elke bestelling een foutje, dit x 1x een verkeerd sausje maar het eten was er zo snel en het was zó lekker, ik blijf bij 't frietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
31 oktober 2021

We hadden aangegeven om 17:00 bezorgen en het was er een half uur te vroeg, niet echt handig. Eten was wel weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agchnes
30 oktober 2021
Het maanderzand
29 oktober 2021

We hadden gevraagd of het er om 17:45 kon zijn. Dit kon hadden ze gezegd. Echter kwam het pas om 17:55. Verder was het prima

Van hest
28 oktober 2021

Zeer tevreden

A.A.
27 oktober 2021
Joost Wander
25 oktober 2021

bezorging perfect, patat goed, het zal wel druk zijn geweest want de 'opmerkingen' zijn niet gelezen helaas, ik kreeg de cheeseburger itt de vorige keer niet zoals gewenst

M
23 oktober 2021

Perfect op tijd. Eten was nog goed warm!

Certicon
22 oktober 2021
Joost Wander
19 oktober 2021

alle instructies worden goed opgevolgt, patat is de beste van ede en de bezorging is vlot. top!

Wim
17 oktober 2021
Bert
16 oktober 2021

Vooral de patat was erg lekker!

Anoniem
16 oktober 2021

We bestellen vaker maar na meerdere keren slappe friet en frikandellen speciaal die rondom in de saus drijven door lomp rijden, gooien met de zakjes (we weten niet waarom) is het nu wel de laatste keer geweest. Erg jammer en daar komt bij dat je nu dus met zijn 2en voor €20,- moet bestellen om het bezorgd te krijgen omdat ze zo de drukte willen minderen? Eigenlijk nog nooit een ondernemer dat horen zeggen maar goed dat zal aan mij liggen. Het is niet te doen en je moet dan zoveel bestellen dat je je moet overeten. Voor €20,- kun je een hoop lekker bestellen en als dan de friet en snacks ook nog eens slap, half koud en doordrenkt in de saus aankomen dan is het het niet meer waard. Wij zullen voortaan elders bestellen helaas!

Laan
9 oktober 2021

Warm, lekkere patat en kroketten. Op tijd bezorgd. Prima.

RL
8 oktober 2021
Reyger
5 oktober 2021
pascale van Dopperen
4 oktober 2021

friet was erg lekker, maar ik had speciaal besteld bij de frikandellen, maar daar zat niks bij.

Karin
3 oktober 2021
-
2 oktober 2021
Certicon
1 oktober 2021

Goede kwaliteit en prima bezorging

Peter Roke
30 september 2021
Henk
29 september 2021
Piet patat
28 september 2021
Joost Wander
28 september 2021

op tijd, opmerking is opgevolgd, eten was heerlijk. 't frietje is duidelijk Ede's nummer 1!

Joke
27 september 2021

Prima eten,op tijd geleverd.Toppie ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
22 september 2021
Reyger
22 september 2021
Klom
19 september 2021

We bestelden om 17.30 uur. Ruim een uur later pas kon bestelling bezorgd worden. Zijn we helemaal niet gewend. Maar in deze tijd van personeelstekort begrijpen we het wel. Dus weerhoudt ons niet om een volgende keer weer te bestellen.

Nathalie
18 september 2021

Bezorging duurde meer dan 1,5 uur! Onacceptabel. Besteld via de site en pas na betaling stond er dat het 1 uur ging duren, maar bleek dus nog langer te zijn. Bezorger was een aardige knul. Patat was nog goed heet, frikandel spec. en kaassoufflee beetje lauw. Milkshakes waren prima.

Sandra
18 september 2021

Normaal plaats ik altijd positieve reviews, maar deze keer was het niet goed. Patat was hard, hebben meer dan de helft weggegooid en het bakje mayonaise wat bij het kipsaté menu zat zag er raar en korrelig uit. Terwijl de mayo bij de frikadel en andere friet er wel prima uitzag. Mijn partner durfde er niet van te eten en heeft eigen mayo gebruikt. Satéstokjes en frikadel waren prima. De bezorger was op tijd, en had een vrolijke vriendelijke uitstraling en wenste ons netjes smakelijk eten.

Reyger
13 september 2021

Super snelle bezorging

Suzan
12 september 2021
wander
9 september 2021

op tijd en de patat milkshakes en snacks waren allemaal simpelweg perfect

Diana
5 september 2021
Van Hest
5 september 2021

Tevreden, lekker gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Warm en goed van smaak. Dit is zoals het moet! Top!

Suzan
28 augustus 2021
-
25 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Hans van der Linden
25 augustus 2021

Goede en lekkere huisgemaakte verse friet en snelle bezorging

Reyger
24 augustus 2021
Suzan
21 augustus 2021
Jack van de Biezen
20 augustus 2021

patat was heerlijk en hamburger en kroket ook alleen de berenhap was te hard gebakken was jammer. anders waren het 5 sterren geweest

Elsbath
19 augustus 2021

Zoals altijd weer perfectie frietjes en snacks. Warm en knapperig. Minder zout zodat de frietjes knapperig blijven onderweg!!!

Familie van Kempen
19 augustus 2021

Heerlijke verse friet en snacks. Was nog heerlijk heet toen het bezorgd werd.

wander
19 augustus 2021

Heerlijk, goed de notitie overgenomen, helaas is de oorlogsaus met uitjes simpelweg vergeten, kan een keer gebeuren

CW
14 augustus 2021
Mar
6 augustus 2021

Genoeg patat en het was nog goed warm ! Bestel zeker nog is

Monique
4 augustus 2021

Prima eten en snel bezorgd!

Aart
3 augustus 2021

Wederom lekker gegeten

Lekkerbek
1 augustus 2021

Héérlijk verse patat en top levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
31 juli 2021

Super service!

Herman
31 juli 2021

Goede friet en goede website bezorging op tijd. Top.

Henny
30 juli 2021
Jane
30 juli 2021

Bezorger was stipt op tijd. Alles lekker warm en de friet precies knapperig genoeg.

Herman Klumpenaar
30 juli 2021

HELEMAAL SUPERRRRRR HEERLIJKE PATAT

Fam. C.W.K
29 juli 2021

Heerlijke friet, precies op de juiste tijd bezorgd!

Gerard
27 juli 2021

1) Laat de (te zwarte) uien bij een berenhap buiten de bestelling als daarom gevraagd wordt. (voorgaande bestelling) 2) Let op de opmerking van minder zout in een bestelling. Daar is een reden voor.

CW
25 juli 2021
N Vonk
25 juli 2021

Het was heerlijk en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
25 juli 2021

Altijd heerlijk!!

Breun
24 juli 2021

Ben een trouwe klant. Haal regelmatig af omdat ik in de buurt woon. Dit keer geen zin en laten bezorgen. Helaas was e.e.a. niet goed op temperatuur. Die 'rugzakken' zijn ook niet handig, omdat dan alle sauzen naar één kant zakken, zoals bij de frikandel speciaal het geval was. Volgende keer maar weer afhalen.

Patrick Robben
23 juli 2021
Rob Engelen
15 juli 2021

Zeer snelle levering en heerlijk warm afgeleverd. Echt waar voor je geld. Dank je wel voor de snelle, vriendelijke en goede service👍😃

Bronson
13 juli 2021

Top kwaliteit en snelle service!

wander
12 juli 2021

op tijd, goed warm, alles smaakte goed. ik zou graag de optie willen hebben om naast 5 kipnuggets, er ook 8 te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Den Boer
10 juli 2021

Heerlijke friet en snacks en super op tijd bezorgd! Grote complimenten

Zwart
10 juli 2021

Zeer goed, als het niet goed was bestel ik niets meer. Laatste beoordeling.

Ellen
9 juli 2021

Top kwaliteit, goede service

Mariel
9 juli 2021

De verse patat is heerlijk, de pindasaus was niet lekker helaas.

Mike Maes
2 juli 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. En een heel lief berichtje van Fiene bij de bestelling ontvangen.

Van Eijk
1 juli 2021

Heerlijk eten, vriendelijke en vlotte bezorging. TOP! Ga zo door!

Ronald
29 juni 2021

Heerlijk gegeten. Alleen de patat was niet helemaal warm . Verder top

Marian Greven
29 juni 2021
Wim
18 juni 2021
H.L. Hullegien
13 juni 2021

Snelle bezorging, en de bestelling was goed verzorgd ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
13 juni 2021
wander
11 juni 2021

perfect op tijd. patat perfect, nuggets ook. milkshake was erg 'siroperig', is normaal beter, het nieuwe rietje werkt totaal niet.

Karina
8 juni 2021

Heerlijke grote dikke friet, lekkere snacks en vrij snelle bezorging. En ook nog eens vriendelijk. Heerlijk gegeten! Bedankt!

De Halte
6 juni 2021

Was super. Altijd top kwaliteit :) En veel sneller dan vooraf aangegeven bezorgtijd. Ook altijd fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Geerenstein
5 juni 2021

Ik had kipkluifjes(5×) besteld. Daar zaten 2 grote stukken bij, deze waren niet gaar van binnen. Misschien een idee om dit even bij de leverancier door te geven.

Anoniem
2 juni 2021

Snelle levering en heerlijke warme bestelling!

Maten
30 mei 2021

De frietjes waren bij deze en onze vorige bestelling niet goed. Veel oude stukjes, grote stukken waarvan de helft heel donker en taai. Zijn wij niet gewend

Bvdbrink
29 mei 2021

Netjes optijd bezorgd.saus gedeelde van bakjes afgedekt met follie zodat het niet kan gaan lekken echt top! En nog super lekker ook

Wouter
28 mei 2021

Veel te vroeg was nog niet thuis van het werk. Kwamen voor de 2e keer 3 kwartier later is te begrijpen. Maar we hadden specifiek gevraagd zonder zout zat er toch op is jammer. Maar kunnen daar verder niks aan doen we bestelden regelmatig daar maar gaan we nu niet meer doen.

Jo
25 mei 2021
Monique
24 mei 2021

Prima eten en mooi binnen de tijd geleverd. Aanrader!

wander
23 mei 2021

op de minuut op tijd én alles smaakte goed. de nuggets zijn de laatste maanden enorm verbeterd, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Beek
23 mei 2021

Helaas 25 minuten te laat maar de heerlijke friet maakt alles weer goed! Plus als je honger hebt, vergeet je het sneller weer! Aanrader om hier te bestellen! Alles is heerlijk, van hamburgers tot aan de saté!

V Geerenstein
22 mei 2021

Vond dat de kipfiletnuggets xl erg vet waren aan de buitenkant, hierdoor waren ze niet lekker en knapperig.

Boone
21 mei 2021

Altijd TOP!!

CW
20 mei 2021

keurige en vriendelijke bezorger

Martin
19 mei 2021
Olivier
18 mei 2021

Lekker gegeten, ook snel bezorgd, met 30 minuten! Top ervaring!

van Delft
16 mei 2021

Eten was er snel en was lekker, alleen jammer dat er toch een foutje is gemaakt . Bij de boerenwaterfiets waren jullie de frikandellen vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wander
16 mei 2021

precies op tijd, perfect klaargemaakt en gewoon top

Jacolien
16 mei 2021